Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hány éves korig vállalnál be...

Hány éves korig vállalnál be egy terhességet?

Figyelt kérdés
Melyik az a legvégső időpont, amíg gond nélkül vállalnád, hogy kihordod, felneveled, ha csak az életkorod az egyetlen akadály? Elsősorban a tudatosan tervezett terhességre gondolok, de persze érdekelne az is, hogy meginognál-e akkor, ha közel a nagymama korhoz (45 felett) "becsúszna" a baba? Van olyan, amikor már túl öregnek érzed magad egy kisgyerekhez?
2013. jan. 5. 09:47
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
45
2013. jan. 5. 16:16
 12/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Én épp agyalok a második babán. Eleve 35 évesen szültem a lányomat, most két éves. (Nem voltam kirívóan öreg, mégis egy doki megjegyezte, hogy az első gyereknek jó 12-15 éve lett volna az ideje, és ezért halnak ki a magyarok, mert a magyar nők nem akarnak időben szülni, aztán meg sopánkodnak 30 felett, hogy nem jön össze. Jó bunkó volt, de igazat kellett adnom neki. Mi is 5 évig próbálkoztunk. Ugyanakkor 25 évesen nem is lett volna kinek szülni, alkalmi kapcsolatba meg azért mégse). Már két éves a lányom. Ő fiatalon tart ugyan, de napról napra érzem, hogy nem vagyok már olyan fiatalos, mint rég, kezdek rigolyás is lenni. Úgy érzem, szeretnék még gyereket, de azt is tudom, hogy ha két-három éven belül nem esek teherbe, már nem fogom soha rászánni magam.
2013. jan. 5. 16:48
 13/13 anonim ***** válasza:
30%
Jajj,nagyon aranyosak voltak akik szépen lepontoztak,mert 30 éves korom után már nem akarok gyereket.Én érezném rosszul magam,ha a 10-15 éves gyerekemmel az utcán kéne végigmenjek,banyakoromba 40 felett.
2013. jan. 6. 07:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!