Szerintetek ez mi lehet? Vagy hogy lehet? Kb 3 hete pozítivat teszteltem. Ma voltam dokinál, de azt mondta lehet hogy nem is terhesség mert csak kevés vér látható méhűrben, vagyis olyan mintha készülne megjönni. Nyálkahártya 3mm.
Figyelt kérdés
2013. jan. 3. 12:44
51/541 anonim válasza:
hol van hogy pozitív a hcg-je?? a kérdezőnek.
52/541 anonim válasza:
Ma reggel írta, hogy a laboreredménye pozitiv menoteszt. Nezd vissza.
53/541 A kérdező kommentje:
Igen pozitív a menotesztem! Miért? Amugy nem 3mm a nyálkahártya félre értelmeztem a leletet mert nem tudtam mi mit jelent , nézd vissza ott leirtam mi volt rajta :) . Amugy remélem hogy csak tényleg szégyenlős és azért nem látszott !
2013. jan. 4. 16:09
54/541 anonim válasza:
Jol ertelmeztem. 3mm. De mivel lattunk mar karon varjut ezert remeljuk, hogy ezen a vekonyka nyalkaharyaban megvan tapadva valahol :-)
Valami biztos, hogy van, mert a labor nem teved pozitiv iranyban.
55/541 A kérdező kommentje:
Nem te , hanem én értelmeztem rosszul leletemet :)
2013. jan. 4. 17:08
56/541 A kérdező kommentje:
Mikor msz dokihoz?
2013. jan. 4. 17:09
58/541 anonim válasza:
Zabszem van a fenekembe. Jo draga lesz, mert az egyik legjobb doki nez meg.
59/541 A kérdező kommentje:
Az lassan itt van, elhiszem én is ideges vagyok, nekem még 4 nap mire kiderül a biztos. :( Szoritok neked! :)
2013. jan. 4. 17:37
60/541 anonim válasza:
Majd megkerdem ettol a dokitol, hogy a te esetedben ilyenkor mi lehet. Mindjart kiugrik a szivem. Lassan oltozok... Huh... Bar sok remenyt nem fuzok mar a dologhoz. Csak baj ne legyen. Te meg tarts ki! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!