Szerintetek ez mi lehet? Vagy hogy lehet? Kb 3 hete pozítivat teszteltem. Ma voltam dokinál, de azt mondta lehet hogy nem is terhesség mert csak kevés vér látható méhűrben, vagyis olyan mintha készülne megjönni. Nyálkahártya 3mm.
Figyelt kérdés
2013. jan. 3. 12:44
11/541 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Én is szorítok neked! Holnap megirom !
2013. jan. 3. 13:23
12/541 anonim válasza:
Nagyon kevés sajnos az a 3mm... :( nem tud-tudott megtapadni valószínű, de nagyon szorítok értetek!
13/541 A kérdező kommentje:
köszönöm, bár én furcsálltam is hogy nincs semmilyen tünetem, csak a mellem fájt/fáj.
2013. jan. 3. 15:44
14/541 anonim válasza:
Szia! Èv vagyok a sors tars, mar írtamma ide. Csinaltam delutan, az extra halvany. Lassan telik az ido engem csak hetfon nez meg a doki. Nem ertemmar ezt az egeszet :((( en nov. 29.-en menseseltem utoljara. Nagyon szoritok neked, magunknak!!!
15/541 A kérdező kommentje:
Én csak egyszer teszteltem dec.14-én. azóta nem. de sztem nekem fölösleges ugy is lenne még hcg a szervezetemben ha el is ment a baba. Bár én nem reménykedem már mert 38x59 mm volt az a "valami" (szerinte vér darabka) . Szerintem az nagy mert kalkulátor szerint 7 hetes lennék/vagyok. Vagy nem tudom nem nagyon vagyok képben . Én sem nagyon értem ezt az egészet! De szoritok én is értünk !
2013. jan. 3. 16:04
16/541 A kérdező kommentje:
Ja még annyit mondott hogy azért is lehetett pozítiv a tesztem mert vér került a vizeletembe . Ezt sem értem.
2013. jan. 3. 16:05
17/541 anonim válasza:
A ver nem befolyasolja a tesztet. Tapasztalat. Szerintem en elmennek a helyedbe masik dokihoz!
18/541 A kérdező kommentje:
Leírnád hogy nálad hogy volt? Amugy utána néztem nezen ott is mindenhol irták hogy ha vér van a vizeletben az adhaz álpozitívat. Akkor ezt most hogy van?!
2013. jan. 3. 17:22
19/541 anonim válasza:
Dec. 26- ra nemvartam, 22-tol teszteltem halvanyakat. 24-n reggel halvany rozsaszin maszat. Estere semmi, masnak par csepp barna, estere atment verzesbe. Nem darabos, masnap is meg volt de eleg volt egy tisztasagi. 27. Orvos uh-on pici terhesseget latott, de nem tudta h kivul v belul tapadt meg. 28.-n erosebb teszt. 31-en 1perc alatt pozi lett. 6 napja eros hanyinger, szagundor, almossag, hasszurka. Tegnap teszteltem es a tobbit tudod. Hetfon tud fogadni a dokim.
20/541 A kérdező kommentje:
Köszi! Nekem nem volt vérzésem egyáltalán, tünetem is csak a sürű wc-re mászkálás, derék/hát és mellfájdalom de ezek is gyengén csak. Amugy volt a vizeletedben vér?
2013. jan. 3. 18:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!