Szerintetek ez mi lehet? Vagy hogy lehet? Kb 3 hete pozítivat teszteltem. Ma voltam dokinál, de azt mondta lehet hogy nem is terhesség mert csak kevés vér látható méhűrben, vagyis olyan mintha készülne megjönni. Nyálkahártya 3mm.
Ez van a leleten :
UH vél: Az uterus átm :38x59 mm
Nyh. 3mm.
Méhűrben kevés vér látható.
Mko norm. ov.,ép keringési viszonyok.
Jav. Menoteszt javasolt.
Az uterus atmero az a mehed merete, nem a verlebenye.
Tehat magyarul. A mehedbenvekony a nyalkahartya, de normalis nsgysagu. Es keves ver lathato ami normalis, mert nemjott meg.
Viszont pozi a hcg...hmmm... Szerintem meg kicsi volt a terhesseged es nem lattak. En megnezetnem ujra uh-on. Nehogy mehen kivuli kegyen, mett most em is attol tartok.
Ok. Nemsemmi mindkettőnk esete. :((
Megneztem a leleteimet. Verzes elott a nyalkahartya 7,7mm verzes utan 3,9mm. De ez egy sima vizsgalat szo sem volt tehessegrol meg amikor ezt neztek. Nemtudom. 3mm meg ahhoz is keves, hogy megjojjon. De akkor mi a csudatol pozi a vizelet teszted? Jol elbujt a babad:-) szegyenlos biztos! Mindenkeppen megirom. Mar leragtam az osszes kormom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!