Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szerintetek ez mi lehet? Vagy...

Szerintetek ez mi lehet? Vagy hogy lehet? Kb 3 hete pozítivat teszteltem. Ma voltam dokinál, de azt mondta lehet hogy nem is terhesség mert csak kevés vér látható méhűrben, vagyis olyan mintha készülne megjönni. Nyálkahártya 3mm.

Figyelt kérdés
2013. jan. 3. 12:44
 521/541 A kérdező kommentje:

Hát igen , rohan :D

Még nem érzem sajnos , szerdán már 16 hetes lesz :)

Szerintem majd csak 20. hét körül fogom érezni :)

Veled mizujs?

2013. aug. 5. 11:41
 522/541 anonim ***** válasza:
Szia! Neked a mensi elott 2nappal milyen volt a teszted emlexel meg? Tudod hogy szetmentunk az exel. De en hulye szeretem es par hete lefekudtem vele parszor. Tegnap es ma reggel csinaltam az x epilnek az uj pen vizeletsugarasaval mert irto hanyingerem van es gircsol a hasam alja. Halvany pozi mind2. 13an kene megjonnie. Holnap veszek masfele tesztet. Addig megőrülok az idegtol. :( eleg trauma neekem a majusi missed ab is :(
2013. aug. 11. 11:57
 523/541 A kérdező kommentje:

Szia!

Én mensi előtt nem csináltam csak aznap amikor meg kellett volna jönnie , akkor volt extra halvány. Megpróbálom felrakni neked.

2013. aug. 12. 14:28
 524/541 A kérdező kommentje:

[link]

[link]

A legalsó teszt amit először csináltam, de az délutáni, ami fölötte van az a másnap reggel, de már nem tudom pontosan.

2013. aug. 12. 14:38
 525/541 anonim ***** válasza:
Koszi. Ma csinaltam ket felet is. Hat inkabb nega mint pozi. Irto halvany. Meg van egy napom hogy megjojjon ezert voltam kivancsi. Hogy vagytok? :)
2013. aug. 12. 14:46
 526/541 A kérdező kommentje:
Jól vagyunk köszi :),legalább is nem volt semmi problémám eddig ne is legyen , csak alig birom már kivárni az ultrahangot, 23-án megyek , és azért aggódok hogy minden oké-e, meg már levették az afp vizsgálathoz is a vért múlthét szerdán az miatt is aggódok hogy milyen lett az eredmény . Te nem tudod felrakni a tesztről a képet? Kiváncsi vagyok hogy mi lesz nálad, de gondolom ha baba van megtartod nem!?
2013. aug. 12. 15:24
 527/541 anonim ***** válasza:
Sajna nem mert a telom rossz kepet csinal es olyan halvany hogy en is alig latom. Igen megtartom ha van baba. Elegge mensis gorcseim vannak szoval lehet megjon. Ne aggodj rendben lesz minden! :)
2013. aug. 12. 15:44
 528/541 A kérdező kommentje:
Jolvan akkor :)) szeretnéd amúgy hogy legyen baba? Vagy igy nem hogy külön vagytok?
2013. aug. 12. 22:25
 529/541 anonim ***** válasza:
Szeretnek babat es ot is visszakapni. Az elobb jott meg. Sejtettem mert amikor terhes voltam lattad a teszteket hogy mutatta elobb. Ez van. Majd eljon az en idom :-)
2013. aug. 12. 23:02
 530/541 A kérdező kommentje:
Persze megértem , és nincs rá esély hogy újra együtt legyetek? Gondolom ő is szeretne már babát.
2013. aug. 13. 11:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!