Szerintetek ez mi lehet? Vagy hogy lehet? Kb 3 hete pozítivat teszteltem. Ma voltam dokinál, de azt mondta lehet hogy nem is terhesség mert csak kevés vér látható méhűrben, vagyis olyan mintha készülne megjönni. Nyálkahártya 3mm.
Figyelt kérdés
2013. jan. 3. 12:44
501/541 anonim válasza:
En azota megint menszeszelek. Multhet szombaton jott meg ahogy elfogyott a norculut. Megint alig akar elallni. Elkoltoztem. Nagyon fura minden. Nehez 31 evesen ujra kezdeni mindent. Foleg a baba elvesztese utan 1 honappal. :(
502/541 A kérdező kommentje:
Hát elhiszem nagyon rossz lehet :( amúgy sem vagy még lecsúszva semmiről még belefér ha pár év múlva lesz babád, mert lesz majd hidd el ! Tudom könnyű mondani de próbállak biztatni, épülj fel teljesen most az az első! :)
2013. jún. 29. 18:20
503/541 anonim válasza:
Koszi! Most til vagyok egy ujab 7napos mensin. Remelem mostmar beall. Elkoltoztem. Probalok uj eletet kezdeni. De mostmar megertettem miert nem maradt velem a baba :( .
504/541 A kérdező kommentje:
És mért nem maradt veled?
2013. jún. 30. 14:28
505/541 anonim válasza:
A babara ertettem . Jobb igy mindenkibek.
506/541 A kérdező kommentje:
Igen tudom hogy rá értetted. Ja arra gondolsz hogy lehet hogy akkor is külön mentetek volna, és egyedül kellett volna nevelned?
2013. júl. 6. 14:18
507/541 anonim válasza:
igen. de en akkor is szerettem volna. jol vagy? kepzeld az ex irogatott a multkor hogy menjek sexelni. hogy nem sul le a bor az arcarol!
508/541 A kérdező kommentje:
Igen köszi jól vagyok :) jövőhéten megyek ultrahangra már türelmetlen vagyok nagyon :) hát elég pofátlan húzás volt tőle, amugy te hogy vagy ?
2013. júl. 13. 16:29
509/541 anonim válasza:
megvagyok koszi. sokat bosszant meg igy is hogy szetmentunk. valami isten felenek hiszi magat. orulok h jol vagytok. biztos nagy az orom :))
510/541 A kérdező kommentje:
Nem értem minek piszkál ha egyszer azt akarta hogy menjetek szét, ne foglalkozz vele, az biztos jobban fogja őt bosszantani. igen örülünk nagyon :)
2013. júl. 15. 17:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!