Szerintetek ez mi lehet? Vagy hogy lehet? Kb 3 hete pozítivat teszteltem. Ma voltam dokinál, de azt mondta lehet hogy nem is terhesség mert csak kevés vér látható méhűrben, vagyis olyan mintha készülne megjönni. Nyálkahártya 3mm.
Figyelt kérdés
2013. jan. 3. 12:44
491/541 A kérdező kommentje:
nagyon sajnálom :( azért remélem van hova menned! lehetett volna tekintettel rád jobban , legalább addig amig helyre jössz teljesen! :(
2013. jún. 18. 18:38
492/541 anonim válasza:
en is igy gondolom. penteken megyek uh ra. meg mindig pozi a teszt. de mar nem verzek. edesanyamhoz koltozok.
494/541 A kérdező kommentje:
Szia, mi volt a dokinál mért volt pozi a teszted?
Itt minden rendben tegnap voltam dikinál akkor volt 9+1 hetes :) 19 mm :) megkaptam a beutalókat , vérvétel stb :)
2013. jún. 22. 13:48
495/541 anonim válasza:
Gratulalok! Nekem megint megjott. Most koltozok. Nekem egy ideig kiesett a baba dolog. :( a pozi tesztre annyit mondtak ne foglalkozzzak vele. Volt akinek negativ volt es 9 hetes terhes.
496/541 A kérdező kommentje:
Köszönöm .
Sajnálom hogy igy alakultak a dolgaid :(
Amugy néztek nálatok vércsoportot , mármint ilyen ellenanyag vizsgálatot csináltak?
2013. jún. 23. 13:29
497/541 anonim válasza:
En a rh+ vagyok. Neken a mutet miatt neztek. De en tudtam is. Es milyen erzes? Dobogott a kicsi szive?
498/541 A kérdező kommentje:
Igen, bár most sem láttam , másik doki volt, az akihez jártam ott hagyta az sztk-át , ez meg olyan bunkó volt hogy nyomkodta a telefont mig bent voltam. De a papiron az van hogy élő embrió ugyhogy sztem minden oké eddig, csak szolt volna ha nem látja normálisnak.
2013. jún. 23. 14:29
499/541 anonim válasza:
az szep. micsoda doki. a lenyeg hogy rendben vagytok!
500/541 A kérdező kommentje:
igen :)
és te hogy vagy?
2013. jún. 26. 09:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!