Szerintetek ez mi lehet? Vagy hogy lehet? Kb 3 hete pozítivat teszteltem. Ma voltam dokinál, de azt mondta lehet hogy nem is terhesség mert csak kevés vér látható méhűrben, vagyis olyan mintha készülne megjönni. Nyálkahártya 3mm.
Figyelt kérdés
2013. jan. 3. 12:44
511/541 anonim válasza:
mert csak magàval foglalkozik. tüneteid vannak? hanyinger stb..? :)
512/541 A kérdező kommentje:
Szerencsés vagyok mert nincsenek , gondolom már nem is igazán lesznek :) holnap megyek dokihoz majd megirom mi volt :) Te is csak foglalkozz magaddal hogy minél előbb rendeződjenek a dolgaid :)
2013. júl. 18. 17:07
513/541 A kérdező kommentje:
Sziia, hogy vagy, miujság veled?
Tegnap voltam dokinál, eddig minden oké, képet nem adott a doki , azt mondta nem tudnak adni :(
2013. júl. 23. 11:47
514/541 anonim válasza:
Szia! Orulok,hogy minden rendben. En elvagyok. Sokszor megzuhanok. Nem tudom 32 evesen merre tovabb..:( amikor terhes lettem valahogy nem erre szamitottam. Szerencses vagy,hogy nincsenek rosszulleteid.
515/541 A kérdező kommentje:
Ne keseredj el , nem vagy még lekésve semmiről azért még te is fiatal vagy , akkor lesz majd jobb amikor nem is várnád :)
2013. júl. 25. 21:08
517/541 A kérdező kommentje:
Hát rád férne az biztos, kivánom hogy minnél elöbb bekövetkezzen :)
2013. júl. 27. 13:32
518/541 anonim válasza:
Koszi i :) hany hetes vagy most ?
519/541 A kérdező kommentje:
:)))
Hát a doki szerint szerdán leszek 15 hetes, de mensi szerint csak vasárnap :) Nem tudom hogy mérte nagyobbnak mert a méretei kisebbek , vagyis a mensi szerinti kor lenne a jó, de mind1 a lényeg hogy eddig minden oké, és maradjon is úgy :) most igazából a melóhelyemen vannak gondok, táppénzen vagyok már 1 hónapja és most közölték hogy vissza kéne mennem pár hetet dolgozni mert a ledolgozott napjaim nem fednék a táppénz idejét, de lehet kicseszek velük , mert megigénylem majd elöbb a tgyást vagyis 28 nappal, kiirt időpont elött és akkor rendezve lesz, vagyis remélem :)
2013. júl. 29. 18:16
520/541 anonim válasza:
huu igy telik az ido? dejooo. mozog mar?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!