Más is volt már úgy, hogy megérezte a babája nemét?
Akár már akkor, amikor kis embrió volt...
És ha igen, kinek teljesült? A megérzések hány %-ban igazak?
9+6 hkm
Igen, én megéreztem, az elejétől kezdve tuti biztos voltam benne, hogy lányom lesz!
(kisfiam lett)
Szia! En eleg fius lany vagyok (voltam), el sem tudtam kepzelni hogy nekem valaha lanyom legyen. Aztan pozitiv lett a teszt, es valahogy rogton lett egy ilyen erzesem hogy ez marpedig kislany. Mindenkinek mondtam hogy lany, pedig uh-n meg csak a laba sem latszott, nem hogy ami kozotte van:)
Aztan amikor megmondtak hogy kislany, kicsuszott a szamon hogy "igen tudom" :D Szoval nekem bejott, pedig tenyleg mindig fiut akartam, most meg mar el sem tudom kepzelni hogy kisfiura keszuljek. Legalabbis nem ennel a terhessegnel ;) Jo babavarast mindenkinek!! 24+2
Én eddig ötször "melléfogtam". Két lányom és három fiam van, de mind az ötnél pont az ellenkezőjét éreztem... Van, akinek bejön, van, akinek nem...
Most nagyon fiút érzek, de ha továbbra is marad ez a séma, lány lesz... :-)
9 hetes km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!