Valaki megérezte, h. milyen nemű lesz a babája?
Szia!
Én már mikor kiderült, hogy jön a babó éreztem,hogy csak fiú lehet. Pedig mindenki azt mondta, hogy tuti kislány. Terhességem előtt pedig inkább lányt szerettem volna, így nem ezért gondoltam. Hát be is jött most már 100%, hogy fiúcska. 30h KM
Első gyermekem kislány,már a terhességem elején mondtam,hogy lány lesz,és vettem ezerrel a rózsaszín holmikat.Mindenki hülyének nézett,de így lett,most már tini lett belőle.
Második gyermekem kisfiú,ugyan így már 5 hetes terhesen pozi teszt után mondtam,hogy ez bizony fiú lesz és vettem a világoskék,focilabdás,autós holmikat.Ekkor is hülyének néztek de így lett:)Most már suliba megy a drágám.
Kismama vagyok,18 hetes és TUDOM,hogy fiú,bár még nem mutatta meg magát az UH-n.Már vettem is kék holmikat meg barnákat:)
Mi kislányt szerettünk volna elsőre nagyon!! Csak arra tudtunk gondolni, de én éreztem legbelül már pár hetesen hogy fiú!!
A 12 hetes uh-n is ahogy jött-ment láttam rajta hogy ő csak fiúcska lehet. A 18. heti uh-n aztán ki is derült hogy valóban az, a férjemnek akkor mondtam meg, kicsit csalódott volt,aztán persze imádja már.
A kislányunkkal 2 évvel később lettem terhes, őróla is elejétől éreztem h nem lehet fiú:) 16 hetesen láttuk hogy valóban nem az:))
Szokták mondani h az ember azt érez amit valójában szeretne, de ez nálam nem volt igaz mivel elsőre is lányt szerettem volna nagyon mégis éreztem h nem az:)
Most a harmadikat várjuk, na őnála nem érzem h milyen nemű..egyszer inkább lányt sejtek, egyszer inkább fiút..
18 hetes km. (ja és uh-n persze semmit se mutat)
Én a 20.hétig azt gondoltam, hogy fiam van, de aztán egy reggel úgy ébredtem, hogy de hülye vagyok, ez nem fiú, hanem lány! És tényleg lány lett! Mi a szülőszobán tudtuk csak meg, mert az uh-kon dugdosta magát.
Most 15 hetes vagyok a másodikkal, semmi megérzésem nincs :S
Szia!
Hát én kilógok a sorból:)
Én azt éreztem, hogy kislányom lesz , nem is kérdeztem meg a nemét és császárnál ki is derült , hogy kisfiú .Most 18+4h vagyunk egy hete voltam uh-n azt mondta a doki,hogy lehet kislány de még nem 100% én fiút érzek.Szegény pocaklakomnak a párom eddig azt mondta kisfiam,most meg azt mondja kislányom amikor simogatja a pocit:)Hát majd kiderül a legközelebbi uh-n talán ami májusba lesz, hogy kukacunk vagy nunuskánk van.Jó babavárást és szép terhességet kívánok neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!