Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Aki úgy érezte vagy megérezte...

Aki úgy érezte vagy megérezte hogy hamarabb fog jönni a babája mikor bújt ki? Tényleg hamarabb jött? Volt e előzmény vagy csak egyik pillanatról a másikra?

Figyelt kérdés
Talán az ilyen megérzéseket lehetne anyai ösztönnek hívni:):)
2010. jún. 12. 15:19
 1/7 anonim ***** válasza:

2 héttel hamarabb érkezett a kislányom.

Aznap este nagyon mocorgott, és a szívemben legbelül éreztem, hogy éjszaka szülni fogunk. Úgy is lett, 3-kor elfolyt a magzatvizem.6 óra 28-kor megszületett Zsófi baba.

2010. jún. 12. 17:15
 2/7 anonim ***** válasza:

Én is "úgy éreztem" nem jött be.. :P :)) Hmm van ellenpélda is. Azt éreztem hogy ezen a héten kedden szülök.. nem lett semmi tegnapra voltam kiírva és még itt gépelek. :)

(Lehet azért éreztem azt mert nagyon "ideális" lett volna. És mivel elvileg lánykám lesz azok hamarabb fogannak, így próbáltam bemagyarázni is.. :P

2010. jún. 12. 21:06
 3/7 anonim ***** válasza:
én is azt hittem hamarabb szülök,a doki is azt mondta,mert a vérnyomásom magas volt,vizesedtem,és az utolsó időben sok jött fel.az utoló két hét szenvedés volt,minden nap úgy keltem:"majd ma"aztán nem,a kiírt napon,március 15.-én jött világra a kis forradalmár,Zsófi,a zsivány:)
2010. jún. 12. 21:24
 4/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Én végig sejtettem,hogy nem fogom végig kihordani!

3 héttel elöbb jött,makkegészséges!Tegnap volt 1 hetes,kislányunk Zoé!:)Nekem szivárgott a magzatvizem,de valahogy sejtettem azon a héten,hogy a baba kinnt lesz velünk,és így is lett!:)

2010. jún. 13. 11:46
 5/7 anonim ***** válasza:
Én is sejtettem, már a legelején tudtam! Így is volt! 37+2 szültem és semmi hátrányunk nem volt!
2010. jún. 13. 11:57
 6/7 anonim ***** válasza:
Nekem 3 héttel jött hamarabb. Semmi előjel. Le akartam még menni pisilni, de ahogy felültem már el is folyt a magzatvíz. A pisilésből szülés lett. Ma már 17 hósak vagyunk.
2010. jún. 13. 13:49
 7/7 anonim ***** válasza:

Én már a 36-dik héttől készültem, mert biztos voltam benne, hogy a 38hétig meglesz. 3 napot húztam rá, és indítani kellett. Ennyit az ösztönökről :))))

De a babámnál már jobban működik az anyai ösztön szerencsére.

2010. jún. 14. 09:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!