Aki úgy érezte vagy megérezte hogy hamarabb fog jönni a babája mikor bújt ki? Tényleg hamarabb jött? Volt e előzmény vagy csak egyik pillanatról a másikra?
2 héttel hamarabb érkezett a kislányom.
Aznap este nagyon mocorgott, és a szívemben legbelül éreztem, hogy éjszaka szülni fogunk. Úgy is lett, 3-kor elfolyt a magzatvizem.6 óra 28-kor megszületett Zsófi baba.
Én is "úgy éreztem" nem jött be.. :P :)) Hmm van ellenpélda is. Azt éreztem hogy ezen a héten kedden szülök.. nem lett semmi tegnapra voltam kiírva és még itt gépelek. :)
(Lehet azért éreztem azt mert nagyon "ideális" lett volna. És mivel elvileg lánykám lesz azok hamarabb fogannak, így próbáltam bemagyarázni is.. :P
Szia!
Én végig sejtettem,hogy nem fogom végig kihordani!
3 héttel elöbb jött,makkegészséges!Tegnap volt 1 hetes,kislányunk Zoé!:)Nekem szivárgott a magzatvizem,de valahogy sejtettem azon a héten,hogy a baba kinnt lesz velünk,és így is lett!:)
Én már a 36-dik héttől készültem, mert biztos voltam benne, hogy a 38hétig meglesz. 3 napot húztam rá, és indítani kellett. Ennyit az ösztönökről :))))
De a babámnál már jobban működik az anyai ösztön szerencsére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!