Ha még semmi előjele nem látszik annak, hogy szülni fogok (se feszülés, se jóslófájások, se nyákdugó) attól még van esély, hogy egyszer csak egyik pillanatról a másikra beinduljon a szülés?
persze hogy van esélyed!
Nekem hajnalba ment el a nyákdugó és 24 órán belül a kezembe fogtam a kisfiamat!
szia!
nekem 37. héttől folyamatosan ment el a nyákdugó,és mégis túlvittem 4 nappal! semmi előjelem nem volt,és a magzatvíz vizsgálat se segített semmit! majd egyik délután 3 adagba távozott a magzatvíz! az is úgy,hogy felálltam a fotelból,és zsuppsz! nyugi,majd jön,ha jönnie kell!!!!
Én is 38 hetes vagyok,és persze nagyon türelmetlen:-)))
Az első gyerekkel abszolút semmi előjel nem volt,még csak egy gyenge keményedés sem.A vajúdás során sem nyákdugó,sem magzatvíz nem távozott,csak a fájások.Aztán sok óra után,burokrepesztés meg miegymás árán végre kibújt.
Türelem,mindjárt itt a vég:-))))
Kaptál sok biztató választ, én leszek az ellenzék.
Nekem sem volt haskeményedésem, joslófájásom, a nyákdugóm sem távozott, 40 hetesen a méhszáj 3000 volt. 2 héttel hordtam túl a kisfiamat, ez idő alatt sem volt semmi jele a szülés közeledtének.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!