Minden esetben van előjele a szülésnek? Vagy egyik pillanatról a másikra megindúl?
Arra gondolok,h előtte napokban elkezdődik a vizesedés,vagy hasmenés..stb.
Vagy egyik pillanatban még tök jól van az ember a másikba meg kezdődnek a görcsök és társai?
39+2 hetes km
én vizesedtem már az utolsó 3 hétben ill. szülés előtt 1 héttel már komoly jóslófájásaim voltak (igaz akkor jött a hidegfront is). A manó is egyre többet mocorgott éjszaka.
Aztán kedden hajnaltól már nem múltak el a jóslófájások ... rá is dolgoztam aznap még egy kis házimunkával :-) és szerdán nem sokkal éjfél után megszületett a csöpp lányom.
Azt olvastam, hogy tudni fogom, hogy mikor jön el az idő, mert az a fájás más lesz ... háát ... lehet csak én vagyok kételkedő, de bennem igazából olyan déltájt tudatosult (és nagyon szurkoltam is), hogy akkor ezek a fájások most már a szülést jelzik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!