Kedden terminus és még nincs semmi jele a szülésnek?
Figyelt kérdés
igazából kérdésem nincs, csak várok-várok, türelmetlen vagyok :(
megindulhat még magától?annyira esélytelennek látom, sztem simán 1 hetet is hagynak túlhordani :(
tudom meleg van, meg kitartás, de ez így már kínszenvedés, minden nap azt várni mikor történik már valami :(
2011. aug. 27. 17:10
1/10 anonim válasza:
én dec.29-re voltam kiírva és jan 7 lett belőle spontán indulással ugyhogy kitartás.
2011. aug. 27. 17:18
2/10 anonim válasza:
Én péntekre vagyok kiírva,de már sz szerint könyörgök azért,hogy beinduljon a szülés... A 35 héten azt mondta a védőnőm,hogy nem sokára meg lesz,és itt vagyok... Tisztára túlhordom a végén... :(:(:(
2011. aug. 27. 17:20
3/10 anonim válasza:
Tudom, hogy rossz a várakozás,de nyugi, bent maradni nem fog, az tuti! :-)
2011. aug. 27. 17:25
4/10 A kérdező kommentje:
igen én is ezzel nyugtatom magam, hogy max 1-1,5 hét és indítják...
de most valahogy lelkileg sem vagyok rákészülve :( lehet a fiam miatt itt egy rosszcsont 2 éves aki minden percemet leköti....
elsővel olyan más volt ,most olyan fura, mintha nem is várnám ...
lehet ezzel blokkolom a dolgot.
Azért köszi hogy írtok, olyan szenvedés már így a vége
de egy pici jel sincs, se méhszáj, se nyákdugó, se semmi, néha 1-1 jósló és ennyi
2011. aug. 27. 17:37
5/10 anonim válasza:
Én mára vagyok kiírva... és semmi. Már nagyon várom!!!! Közben meg félek is. Jaj tiszta hülye vagyok.
2011. aug. 27. 17:41
6/10 A kérdező kommentje:
óó sajnálom.... :(
látom sokan szenvedünk :(
azért ha valakinél indul valami írjatok már, kiváncsi vagyiok
2011. aug. 27. 17:52
7/10 anonim válasza:
Én szerdára vagyok kiírva és szintén szó szerint semmi jele, hogy ki akarna bújni. Nagy reményekkel várom az éjszakai hideg frontot, hátha csoda történik. ;)
2011. aug. 27. 21:06
8/10 anonim válasza:
Én vagyok a szept. 2-re kiírt... A múltkor volt egy front,és már olyan szinten keményedtem meg fájt a derekam,hogy hívtam a szülésznőmet,hogy ez mi lehet azt mondta ha reggelre nem múlik menjek a kórházba... Tehát ebbe a frontokba biztos van valami... Csak már azt nem tudom hideg jött e vagy meleg :S:S Várom amúgy az időváltozást,hátha így könnyebben beindítja a szülést,hogy már nincs csak pár nap hátra :):)
2011. aug. 27. 21:09
9/10 anonim válasza:
Nekem egyiknél sem volt semmi jele, csak az első fájás, kiírt napon születtek. A másodiknál reggel 8-kor még szépen megreggeliztem, gondoltam na, ez a bébi nem a kiírt napon születik majd, aztán délben már szoptattam :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!