Ez lehet valaminek a jele, vagyis a szülésnek, ez számít joslónak?
38 hetes vagyok, második babával, de tapasztalatlan...
az elsővel nem volt semmi fájásom, semmi jele, túlhordtam, egyéb okok miatt császár lett.
tünetek: tegnap, és előtte néhány nappal olyan rosszullét kerülgetett hányás-hasmenés, de csak az inger volt meg, semmi nem jött sehol. többször keményedik a hasam, feszít a derekam, lejjebb is ment a hasam (mások szerint is), és a baba olyan furán erőteljesen mocorog ott lent, hogy ilyen áramütés szerű nyilallás van a vaginámban (bocsi a hülye megfogalmazásért), extra bimbó érzékenység, méhszáj 1000 egy bő hete. szerintetek kihúzzuk, vagy lehet hamarabb is baba? az NST értékre nem mondott semmit a szülésznő, de ahogy a gépen láttam 40-es érték volt (ha ez számít valamit)
csütörtökön kell dokihoz mennem...
köszi előre is!
köszönöm a válaszod, igen jóslónak gondolom én is, na, majd látjuk mikor akar kibújni...
további szép napot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!