Terminus túllépés miatti szülésindításod hogy zajlott?
1 héttel léptem túl, a méhszáj totál zárt volt, császároztak.
Amúgy a lépcsőzés egy óriási hülyeség, mivel oxigénhiányt is okozhat a babának ez a fajta megterhelése a szervezetednek.
az enyem igy:-) nem akarlak elkeseriteni, de ezek olyanok, hogy ha nem akarnak kijonni, mi a fejunkre is allhatunk, akkor sem jonnek ki.
Nálam is inditás volt sajnos túllépés miatt. 27.-én befeküdtem, 28.-án kaptam prostin kúpot(nem használt), 30.-án kaptam prostin kúpot(nem használt), 1.-én kaptam prostin kúpot (nem hazsnált), 2.-án kaptam oxy terhelést 7 órán keresztül, amig kaptam az ox-t addig voltak fájások, de utána nem. 3.-án reggel 6-kor elkezdték adagolni az oxyt, teljesen zárt méhszájam volt, este 6-ra is csak 21 ujjjnyira voltam nyitva, fél 8-kor burkot repesztettek, akkor már két ujjnyira voltam nyitva, éjfél körül már 4 ujjnyira voltam nyitva, s 4.-én hajnali 3.23.-kor megszületett a kisfiunk. Addig 2ampulla oxyt kaptam, meg mellé infuziót is, mert nagyon ki voltam merülve,nem csoda 22 óra vajúdás után. Szültem előtte már 3 gyermeket, de a 3 együttvéve nem vajúdtam annyit, mint most vele. Talán azért mert az utolsó szülésem óta eltelt 10 év is, meg már nem vagyok fiatal 34 éves. De ennek ellenére pár év múlva megpróbálkozunk még egy babával.
Könnyű és gyors szülést kivánok neked.
34/n
én 40+1 el mentem be mert előtte nap megkértem a dokim vizsgáljon már meg úgy istenigazából :) aztán vérezgettem is, meg jóslóim voltak össze vissza
szóval bementem 1 ujjnyi voltam, fájás nuku fél 9 kor burokrepesztés, +oxitocin 11:55 re lett meg a fiam, most 39 hetes vagyok és hasonlóra számítok ....
itt a doki jófejsége is sokat számított na meg hogy fogadott volt, mert burkot is csak 2 ujjnyinál repesztenek, ezt ő megoldotta nekem kézzel :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!