Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Terminus túllépés miatti...

Terminus túllépés miatti szülésindításod hogy zajlott?

Figyelt kérdés
hétfőn kell befeküdnöm és kedden kapok oxitocin terhelést, ha arra se semmi akkor szerdán ballonos indítás.kicsit félek tőle.méhszájam még mindig zárt. nálad hogy volt?
2011. aug. 20. 22:40
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Szerencsére ez nálam kimaradt, tehát érdemit nem tudok hozzászólni, mert én ezt megelőzve bementem a mellettünk lévő lépcsőházba és fel le járkáltam naponta többször. Ez volt péntektől, vasárnap éjszaka megszületett a fiam :) Próbáld ki, hátha bejön. Vesztenivalód nincsen.
2011. aug. 20. 22:43
 2/12 A kérdező kommentje:
ó hidd el már mindent kipróbáltam, a lépcsőzést is:-(
2011. aug. 20. 22:45
 3/12 anonim ***** válasza:

1 héttel léptem túl, a méhszáj totál zárt volt, császároztak.

Amúgy a lépcsőzés egy óriási hülyeség, mivel oxigénhiányt is okozhat a babának ez a fajta megterhelése a szervezetednek.

2011. aug. 20. 22:56
 4/12 A kérdező kommentje:
az a baj, hogy lépcsőztem én eddig is, meg gyalogoltam sokat, emelgettem a nagyot, apával végig szexeltünk, így ezekre már immunis a tesó:-)
2011. aug. 20. 23:05
 5/12 anonim ***** válasza:

[link]

az enyem igy:-) nem akarlak elkeseriteni, de ezek olyanok, hogy ha nem akarnak kijonni, mi a fejunkre is allhatunk, akkor sem jonnek ki.

2011. aug. 20. 23:22
 6/12 anonim ***** válasza:

Nálam is inditás volt sajnos túllépés miatt. 27.-én befeküdtem, 28.-án kaptam prostin kúpot(nem használt), 30.-án kaptam prostin kúpot(nem használt), 1.-én kaptam prostin kúpot (nem hazsnált), 2.-án kaptam oxy terhelést 7 órán keresztül, amig kaptam az ox-t addig voltak fájások, de utána nem. 3.-án reggel 6-kor elkezdték adagolni az oxyt, teljesen zárt méhszájam volt, este 6-ra is csak 21 ujjjnyira voltam nyitva, fél 8-kor burkot repesztettek, akkor már két ujjnyira voltam nyitva, éjfél körül már 4 ujjnyira voltam nyitva, s 4.-én hajnali 3.23.-kor megszületett a kisfiunk. Addig 2ampulla oxyt kaptam, meg mellé infuziót is, mert nagyon ki voltam merülve,nem csoda 22 óra vajúdás után. Szültem előtte már 3 gyermeket, de a 3 együttvéve nem vajúdtam annyit, mint most vele. Talán azért mert az utolsó szülésem óta eltelt 10 év is, meg már nem vagyok fiatal 34 éves. De ennek ellenére pár év múlva megpróbálkozunk még egy babával.

Könnyű és gyors szülést kivánok neked.

34/n

2011. aug. 21. 06:00
 7/12 anonim ***** válasza:
13 nappal a kiírt időpont után kötötték be az oxiticin infúziót. Semmi reakció nem volt, még egy kóbor fájás sem jött. Másnap kellett volna újra mennem, de aznap délután az nst-n rossz volt a kicsi szívhangja és azonnal császároztak.
2011. aug. 21. 07:57
 8/12 anonim ***** válasza:
Egy hettel terminus tullepes utan egy hetfoi nap fekudtem be, reggel 9-tol este 9-ig kaptam oxitocin infuziot, de semmi nem tortent, masnap reggel kilenckor ujra feltettek. Kb 12 korul ereztem enyhe fajdalmakat, de az orvosom 2-kor mikor megvizsgalt azt mondta aznap biztosan nem szulok, mert nem tagultam szinte semmit (egy ujnyira ki voltam mar egy hettel azelott), es egy nap szunet utan majd csutortokon ujra kezdjuk az infuzioval. Na en erre ugy bepanikoltam, hogy szerintem az is besegitett, hogy meg aznap este szultem. Delutan fel 7 korul ereztem, hogy ma igenis ki fog jonni a baba, habar az ugyeletes orvos ahanyszor megvizsgalt mindig "megvigasztalt" hogy ma biztosan nem szulok. Este 9 korul szoltam neki nezzen mar meg ujra mert jon a baba, es vitatkoztunk, hogy most nezett meg 20 perce, ertsem meg hogy nem jon, de en csak eroskodtem hogy de igen, es mikor vegre megnezett mar latszott a feje, ugyhogy kb fel ora alatt 1 ujjnyirol 8 es felre tagultam, es 10-kor megszuletett a lanyom. Burokrepesztesem elore nem volt, gondolom szules kozben repesztettek, nem ereztem szinte semmit, es ket tolassal kint volt a baba. Oxitocinnal altalaban hirtelen jonnek a fajdalmak, erosebbek, de kevesebbet tart a vajudas. En igy vettem eszre, mert tobben voltunk a szuloszoban infuzioval, s mindenki hamar szult. 2 het mulva ujra mennem kell, de azert remenykedek, sima szules lesz , nem beinditott... Neked konnyu szulest es ne aggodj elore!
2011. aug. 21. 10:29
 9/12 anonim ***** válasza:
Én először 4 órás oxitocin infúziót kaptam,attól nem volt semmi.Második nap zselét attól volt egy kis görcs de elmúlt.Harmadik nap megint oxitocin 1 órás,akkor elkezdett szivárogni a magzatvizem meg voltak egy kis fájásaim de azok is elmúltak.Negyedik nap mikor már elfolyt teljesen a magzatvizem de nem tágultam akkor megcsászároztak.De mint kiderült nem is tudtam volna simán megszülni mert nem tágultam meg hátra tartotta a kis fejét.És nagyon magasan is volt.Utólag azt mondom jobb is hogy császároztak mert a nyakán volt a köldök zsinór.
2011. aug. 21. 11:02
 10/12 anonim ***** válasza:

én 40+1 el mentem be mert előtte nap megkértem a dokim vizsgáljon már meg úgy istenigazából :) aztán vérezgettem is, meg jóslóim voltak össze vissza

szóval bementem 1 ujjnyi voltam, fájás nuku fél 9 kor burokrepesztés, +oxitocin 11:55 re lett meg a fiam, most 39 hetes vagyok és hasonlóra számítok ....

itt a doki jófejsége is sokat számított na meg hogy fogadott volt, mert burkot is csak 2 ujjnyinál repesztenek, ezt ő megoldotta nekem kézzel :)

2011. aug. 21. 13:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!