Terminus túllépés miatti szülésindításod hogy zajlott?
Figyelt kérdés
hétfőn kell befeküdnöm és kedden kapok oxitocin terhelést, ha arra se semmi akkor szerdán ballonos indítás.kicsit félek tőle.méhszájam még mindig zárt. nálad hogy volt?2011. aug. 20. 22:40
11/12 anonim válasza:
pénteken befeküdtem,szombat reggel megvizsgált a doki azt kérdezte akarok e szülni méhszáj érték 2222.volt mondtam h igen felkötötték az oxyt,burkot repesztett és 45 perc múlva már babáztam is:)
12/12 A kérdező kommentje:
nálam az a baj, hogy a dokim szabira ment a kiírt után, így rá már nem számíthatok:-( a sorsomról már az osztályvezető dönt a kórházi protokoll szerint... de hogy az hogy lesz és mikor?
2011. aug. 21. 16:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!