Volt aki megérezte a babája nemét, és be is igazolódott a megérzése?
Én is megéreztem! :)))
Nekünk is mindegy volt a neme, egyik nem felé sem voltunk elfogultak, s mikor mentem a 12 hetes UH-ra, már javában éreztem, hogy kislányunk lesz. Egy nagy rózsaszín ködöt láttam magam előtt, éreztem valahol a szívem felé, hogy egy kis két copfos rózsaszín kislány lakik a pocakban, egy igazi kislány (nem úgy mint én, aki egy kicsit fiúsabb, bátyám hatására :D).
Megérzésem nem csalt, 4 UH is igazolta. :)
Jöttek a kedves ismerősök, hogy óóó, hány embernek tévedett már az UH, nem akarták megérteni, hogy én már az első trimeszterben tudtam, hogy lány, 4 UH meg pláne nem csal. :) Most már 1 éves a kislányom, tényleg igazi kislány, úgy rakosgatja a nyakláncokat a nyakába, karkötőt a kis karjára, mint egy igazi nő :D Imádja a rózsaszínt, csak épp copfot nem lehet még neki csinálni. :)
Szép babavárást kívánok! :)
Ja, megéreztem...
Teljesen biztos voltam benne, hogy fiam lesz. Most meg itt rugdos a KISLÁNYOM a pocakomban:))))
Nővérem is biztosra megérezte, hogy lányai lesznek, most meg két kis tökös után rohangál:)
Úgyhogy az anyai megérzések néha csalnak:)))
boldog babavárást
25 hetes
Az első pertől fogva fiúnak éreztem, és bár még nem biztos, eddig 3 doki látta, és mind a 3 fiúnak mondta:)
17h
Szia!
Én is megéreztem, már a 8. héten, hogy fiú és igazam is lett. :D
19 hetes
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!