Volt aki megérezte a babája nemét, és be is igazolódott a megérzése?
Figyelt kérdés
Én most 16 hetes vagyok éseddig még nem láttuk a nemét de valamiért egyre inkább úgy érzem hogy kislány!Remélem 18 hetesen kiderül a neme.Nekem egyébként mindegy milyen nemű csak egészséges legyen!!!2010. okt. 22. 11:58
11/14 anonim válasza:
Én első perctől fogva éreztem, h. kisfiu lesz, már mikor 6 hetes lehettem, ismerősöknek mindig is mondogattam, h. ugyérzem kisfiam lesz, és valamelyik Uh-on, de azt hiszem a 30. hetin kiderült, hogy tényleg kisfiúcska lesz! Láttam a kukiját! :)))
12/14 anonim válasza:
igen, én a második babámat várom és mindkettőnél tudtam biztosra hogy fiam lesz.pedig mind két terhesség másmien.azt mondják aki hányos annak lánya lesz,de ez sem igaz nekem most is fiam lesz.:)
13/14 anonim válasza:
Én is megéreztem h, fiam lesz, egy percig nem gondltam,h lány is lehet.:) És valóban fiú lesz. 30hkm.
14/14 anonim válasza:
Énis megéreztem,hogy kisfiú lesz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!