Szerintetek hány kiló vagyok? (tippelhetek hetet és nemet is ha akartok, de most arra vagyok kíváncsi, hogy hány kilósnak nézek ki, hogy valóban látszik-e az, hogy már 8 kilót híztam! )
Szerintem az víz, de egyáltalán nem biztos, hogy Te is nagyon fogsz vizesedni. Én tényleg eléggé vizes voltam, kb. 28. héttől, ha jól emlékszem.
30. hét után is jöhet zsír, akkor is figyelni kell az étkezésre, de onnantól kezd el hízni a baba is úgy igazán. Ne felejtsd el, hogy a plusz kilók nem csak zsírból állnak össze, ott a baba, a placenta, a magzatvíz, a megnövekedett vérmennyiség, az esetleges vizesedés. Úgyhogy azért nem kell kétségbe esni.
Ne foglalkozz senkivel, aki egy terhes nőnek beszól, az bunkó és magát minősíti. A babára koncentrálj, ne hagyd elrontani ezeket a szép hónapokat.
Értem.Hát eddig szépen látszódtam a kezemen a bütykeim is,de már alig látszanak,és ha ökölbe szorítom a kezem,akkor érzem,hogy feszülnek az ujjaim.Meg a kézfejem is mintha meg lenne püffedve. :/
Köszönöm szépen a válaszod és a biztatást,nagyon aranyos vagy!!!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!