Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szerintetek hány kiló vagyok?...

Szerintetek hány kiló vagyok? (tippelhetek hetet és nemet is ha akartok, de most arra vagyok kíváncsi, hogy hány kilósnak nézek ki, hogy valóban látszik-e az, hogy már 8 kilót híztam! )

Figyelt kérdés

Első baba lesz egyébként.

[link]

[link]

2013. jan. 2. 19:57
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
69%

Szerintem az víz, de egyáltalán nem biztos, hogy Te is nagyon fogsz vizesedni. Én tényleg eléggé vizes voltam, kb. 28. héttől, ha jól emlékszem.

30. hét után is jöhet zsír, akkor is figyelni kell az étkezésre, de onnantól kezd el hízni a baba is úgy igazán. Ne felejtsd el, hogy a plusz kilók nem csak zsírból állnak össze, ott a baba, a placenta, a magzatvíz, a megnövekedett vérmennyiség, az esetleges vizesedés. Úgyhogy azért nem kell kétségbe esni.

Ne foglalkozz senkivel, aki egy terhes nőnek beszól, az bunkó és magát minősíti. A babára koncentrálj, ne hagyd elrontani ezeket a szép hónapokat.

2013. jan. 3. 13:35
 22/23 A kérdező kommentje:

Értem.Hát eddig szépen látszódtam a kezemen a bütykeim is,de már alig látszanak,és ha ökölbe szorítom a kezem,akkor érzem,hogy feszülnek az ujjaim.Meg a kézfejem is mintha meg lenne püffedve. :/

Köszönöm szépen a válaszod és a biztatást,nagyon aranyos vagy!!!! :)

2013. jan. 3. 13:49
 23/23 anonim ***** válasza:
Hát viszont ha így áll a helyzet kedves kérdező akkor ne csodálkozz, hogy nem fogadnak el és csúfolnak. Amíg te nem fogadod el saját magad addig más sem fog. Megtudom érteni a helyzeted, én is voltam 63 kg és láttam magam kövérnek és ha most ránézek arra a képemre akkor látom hogy igazán csinos voltam. És kit érdekel? Nem kell senkivel foglalkozni! Én már beletörődtem, a párom is elfogad így! Téged is elfogad így a párod ahogy vagy! Akkor mi a problémád? Nem érsz rá szülés után foglalkozni a testeddel? A babádra gondolj inkább. Az a diéta amit meg végeztél nem normális!! Ne csodálkozz, hogy ki vagy éhezve! Viszont ha szeretnél tudni egy titkot, hogy igazán, hogy tudsz normálisan fogyni, úgy, hogy nem éhezel akkor írj egy privit és megírom. De persze azt is csak szülés után lehet!! Most nem!! Ha meg valaki azt mondja, hogy kövér vagy akkor mi van? Elvárják az emberek, hogy őszinték legyünk egymással szemben, ha meg megmondjuk az igazat akkor meg sértődés van? Mert mindig ez van! Én mindig megmondom, ha fáj ha nem fáj! Én is ugyanezt várom el. Én is tudom, hogy most milyen vagyok és bálnának is hívnak. De természetesen azt sem gúnyból mondják hisz (most) természetes. Terhesség előtt meg nem szólt senki semmit bármekkora is voltam! Mert tudták, hogy nem érdekel! Azon sem kell kiakadni, hogy úristen te nem érted el a 90 kg-t. Lehet, hogy nem érted el, de többnek nézel ki. Majd el fogod érni hidd el. Mérd meg magad 2 hét múlva! Tenni meg nem tudsz ellene! Ez van!! Az utolsó 2 hónapban fogsz még a legtöbbet hízni! És?? Majd lemegy! Ne ezzel foglalkozz most! Egyél nyugodtan ami csak jól esik!! Privibe meg írj ha gondolod...
2013. jan. 3. 14:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!