Valóban szedhetem?
Figyelt kérdés
Korai terhes vagyok, 5 hetes. Torokgyulladásom van és romlott 3 nap alatt. A gyógyszerésztől homeopátiás szopogató tablettát kaptam (homeogene 9 ). Tényleg beszedhetem? naponta 6-7 tablettát kell elszopogatni. A leírás szerint "...terhesség alatt történő alkalmazásával kapcsolatban kockázatokról nem jelentettem adatokat, így ebben az időszakban az alkalmazásról a kezelőorvos határoz. " Olyan korai terhes vagyok hogy nincs is még orvosom akihez forduljak. A gyógyszerész meggyőző volt, dehát nem ő várandós, viszont én félek beszedni. De mi van ha nem szedem be , betegebb leszek és gyógyszert kell szednem? Adjatok kérlek tanácsot kismamák, anyukák!!! Köszönöm2012. dec. 19. 16:13
1/8 anonim válasza:
Én a háziorvosomhoz mentem, mikor torokgyulladásom volt terhesen. Valami torokspray-t kaptam, illetve a Sinupretet nyugodtan lehet szedni terhesség alatt, azt recept nélkül is megkapod.
2/8 anonim válasza:
Szia! Én az előző terhességemnél szedtem, tök jó homeós szer. Sokat kell szedni belőle, de nagyon szuperül feloldotta a nyákot, jobb mint bármi. Szoptatás alatt is szedtem, mivel sokáig szoptattam, belekerült 1-2 betegség is. Lázra panadolt vehetsz be. A másik, amit nyugodtan szedhetsz az a tantum verde torokra, szopogatós. A második terhességemnél megvettem egy homeopátiás könyvet, tök jókat ajánl, ez is benne van, nyugodtan szedheted, jobbulást neked.
6hkm
3/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindkettőtöknek!!!
2012. dec. 19. 20:05
4/8 A kérdező kommentje:
Jöttem újra aggódni egy kicsit. Belenéztem a torkomba és kissé gennyesek a manduláim. Erre is elég szerintetek a homeopátiás szer?
2012. dec. 19. 20:17
5/8 anonim válasza:
Szia! Második vagyok, nézesd meg a háziorvosoddal, ha nem vagy benne biztos, és feltétlen szólj, hogy terhes vagy. De mondom, nekem jó volt anno, szépen feloldotta a gennyet is, én pont nyaraláskor lettem beteg és nem volt orvosom, patikus ajánlotta korábban, ezért ez volt velem, beszedtem és pár nap alatt teljesen rendbe jött. Annyira bejött, hogy a 12 éves lánykám ezt használja azóta is, ha fáj a torka.
6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod! Végül elmentem ma a háziorvosomhoz mert ha rosszabodik, jövő héten nem tudok kihez fordulni az ünnepek miatt. Azt mondta hogy ez bakteriális felülfertőződés és muszáj az Augmentin (duo) -t szednem, mert nem fogok meggyógyulni. Azt mondta azt lehet, de azért felhívtam a nőgyógyászt is és rögtön azt mondta hogy nem lesz semmi baj belőle. Ők az orvosok, de én parás, aggódós vagyok. 5,5 év után ez az első megmaradt terhességem, és legalább 4 éve nem voltam beteg. Miért most?! :(
2012. dec. 20. 18:01
7/8 anonim válasza:
Semmi baj nem lesz, ne aggódj! Ha kell antibiotikum, kell, még jó, hogy elmentél. Jobbulást neked!
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
2012. dec. 22. 11:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!