Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szerintetek hány kiló vagyok?...

Szerintetek hány kiló vagyok? (tippelhetek hetet és nemet is ha akartok, de most arra vagyok kíváncsi, hogy hány kilósnak nézek ki, hogy valóban látszik-e az, hogy már 8 kilót híztam! )

Figyelt kérdés

Első baba lesz egyébként.

[link]

[link]

2013. jan. 2. 19:57
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:

Ja, még egy-két ötlet:

- édesség helyett gyümölcs, natúr joghurt vagy saját készítűsű túrókrém (túró, gyümölcs, natúr joghurt, lekvárral vagy mézzel ízesítve)

- már az is sokat jelent, ha a fehér kenyeret hanyagolod vagy barnára cseréled

- kevesebb tészta

- sok séta

- cukor nélkül

2013. jan. 2. 21:05
 12/23 anonim ***** válasza:
Bocsi, de én lazán mondalak inkább 95-nek :/ :/ Magamhoz viszonyítva
2013. jan. 2. 23:06
 13/23 anonim ***** válasza:
Hááát....Én inkább kövérnek nézlek, mint terhesnek.Nekem sokkal nagyobb terhem volt 22 hetesen.:S Nagyobbnak nézlek, mint 90-95 kg...:S
2013. jan. 3. 06:52
 14/23 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó! Nem mindenkinek egyforma ám a hasa 22 vagy akárhány hetesen sem. Miért kellett lekövérezni a Kérdezőt? Nem vékony alkat, de egyértelműen látszik, hogy babát vár. Sajnos igaz, hogy senki nem rosszindulatúbb egy nővel, mint egy másik nő.
2013. jan. 3. 11:12
 15/23 anonim ***** válasza:
Szerintem nem rosszindulatúságból mondta, csak leírta a vélemyényét. A kérdező amúgy is azt kérdezte, hogy szerintünk hány kg. Hát leírtuk. De az is tuti, hogy több mint 90. Ezt még csontozatra sem lehet fogni. Én is erős alkat vagyok (ennyire nem) és mégis 97 kg vagyok. Ami pedig nem a pocakom súlya, hiába nőtt óriásira. 22 hetesen is sokkal de sokkal "kisebb" voltam, és ott is látszott már szépen a hasam, jobban mint a kérdezőnek, és akkor voltam pedig 82 kg.
2013. jan. 3. 11:21
 16/23 anonim ***** válasza:
"Inkább kövérnek nézlek, mint terhesnek" Ez színtiszta rosszindulat,mert látszik, hogy terhes a Kérdező. Ráadásul elég lett volna, ha leírja, hogy szerinte X kg. De nem, Ő azért még pluszba lekövérezte. Mindegy, csak nem értem erre mi szükség volt. Sziasztok.
2013. jan. 3. 11:48
 17/23 anonim ***** válasza:
Ez nem rosszindulat, hanem tény. Ezzel tisztában kell lenni. Én is tisztában voltam vele. Amikor nő a pocak de még nem látszik tényleg terhes pocaknak akkor addig "kövérnek" is tűnhet. Én már csak tudom... Jó mondjuk, kövérnek nem kövér, de elég jó húsban van a kérdező. Ez nem bántás. Ha bántásnak venné, szerintem föl sem tette volna a képeket. Vállalja és elfogadja magát. Ez a normális. Nem lehet mindenki egyforma. Ezért sem értem, hogy miért vagy kiakadva a kifejezésen.
2013. jan. 3. 12:07
 18/23 A kérdező kommentje:

Először is csak hogy megszakítsam a ,,vitátokat,, NEM VAGYOK 90 KILÓ MEG ANNÁL TÖBB SEM!!!86 kiló voltam az utolsó tanácsadáson amikor megmértek!!Nem értem,hogy ezt hogy nem lehet elhinni!!Továbbá tudom igen,hogy kövér vagyok,és NEM TUDOM MAGAM ELFOGADNI MAGAM ÍGY!!Ezért is tettem fel a képeket,hogy megbizonyosodjak arról,hogy valóban más is látja-e ezt a súlyfelesleget vagy csak én látom magam bálnának..de sajnos más is látja!!Én amikor 63 kiló voltam akkor is kövérnek láttam magam a tükörben,pedig akkor mondhatni vékony voltam.Én már egyszer,még 17 éves koromban voltam 110 kiló,és akkor nagyszabású diétába kezdtem!!Lefogytam 63 kilóra,és akkor mindent de mindent megvontam magamtól amit előtte is szerettem enni..nem ettem tésztát,kenyeret,pékcuccokat,süteményt,csokit,nem ittam cukros kólát,nem ettem zsíros ételeket,csak puffasztott riszt,zöldségköretet,virslit,parizert,májkrémet,és műzli szeletet.De ezt is csak mértékkel!!Napi 200-300 kalóriától többet nem ettem,annyira szigorú voltam magamhoz!!Sokszor már az ájulás kerülgetett,mert annyira nem ettem és mellette jártam futni minden nap!Ez az én saját diétám volt.És mellette szedtem a szűztea kapszulát.Aztán összejöttem a párommal,(akkor 68 kiló voltam),összeköltöztünk,akkor elkezdtem vele jókat enni,felhíztam 78 kilóra,és most meg 86 vagyok.Amióta terhes vagyok,mindenkitől azt hallgatom a családban,hogy ne törődjek a súlyfeleslegemmel,majd lemegy szülés után,hogy jaj enni kell,ne diétázzak.És mivel sajnos évekig megvontam magamtól minden jót,sajnos most pótolom be,és nekem ezért nehezebb megállni,hogy pl ne egyek meg egy szelet csokit,amikor éveken át megvontam magamtól és most meg csorog érte a nyálam.Most pótolom be amit kihagytam,és sajnos itt is van az eredménye.Ebbe a súlyfeleslegbe kezdek beledepizni,és nem tudom,hogy most hogyan fogyhatnék a szülésig.Mert már egy dekával sem szeretnék többet felszedni,inkább fogyni szeretnék!!Bármit megadnék azért,hogy 78 kilóval mehessek szülni,és szülés után legalább 65 kilóra vissza tudjak fogyni.

Most 23 éves vagyok.

Bocsánat,hogy ilyen hosszúra sikerült a ,,válasz,, csak egy kicsit be akartalak titeket avatni az életembe,hogy kicsit jobban megértsétek,hogy miért tartok most itt!!

2013. jan. 3. 12:55
 19/23 anonim ***** válasza:
100%

Nehogy fogyókúrázni kezdj terhesen, nem szabad. Fogsz még hízni,ezt nem igazán tudod elkerülni, majd a 30. hét környékén indul be igazán, de annak nagy része le is megy a szüléssel. Én kb. 18 kiló plusszal mentem szülni, 1 hét után 2 kg volt csak rajtam (vizes is voltam).Étkezz egészségesen és mértékkel, de nehogy fogyózni kezdj.

Na, ezért sem szabad ész nélkül lekövérezni valakit.Nem tudhatod mennyire gázolsz a lelkébe.

2013. jan. 3. 13:13
 20/23 A kérdező kommentje:

És te kedves utolsó mikor kezdtél el vizesedni??Én még nem vettem észre magamon,csak a kezemen az ujjaim dagadnak, a gyűrűimet tegnap már le is húztam.Viszont a lábam szára és a bokám nem dagad.Ez már lehet víz??Vagy még nem??És a 30. hét után már csak víz miatt nő a kismama súlya??Abban már nincs ,,zsír,,??

Hát most megint azt kapom,amit 17 évesen kaptam,amikor 110 kiló voltam.Akkor is sokan mondták rám,hogy kövér vagyok,hogy gurulok,hogy jaj hogy nézek ki,láttam minden ember szemében,hogy amikor rámnéznek,legszívesebben leköpnének,hogy sajnáltak és szántak a kinézetem miatt :( Még a saját testvérem(bátyám) is lekövérezett és cikizett :( Nagyon magam alatt voltam akkor is,sokat sírtam,és most ugyan olyan pocsékul érzem magam,mint akkor..megint napok óta a sírás kerülget és alig bírok a tükörbe nézni :( Nálam 17 éves korom óta nem szól másról az életem,csak az állandó fogyókúráról,az állandó kalória számlálásról.Már be vagyok golyózva és a súlyom miatt állanadó depresszió kerülget :(

2013. jan. 3. 13:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!