A 34 héten járok eddig hét kilot hiztam, én ugy gondoltam ez nem olyan sok de a védőnő le orditotta a fejem, állitolag már nem divat ennyit hizni. Valóban sok lenne ez a hét kilo?
Ugyan mar! Szerintem nem normalis az a vedono! Testalkattol is fugg, de ennyi eggyaltalan nem sok. En 20 kg-t hiztam, de 50kg-rol indultam, ugyhogy ramfert, es nem is orditott le senki sem.
Oromteli babazast kivanok!
divat? Hát menjen az anyukájába... már sokszor mondtam itt, hogy nem Rubint Rékát kéne etalonnak venni, az ég áldja meg az összes idióta orvost és védőnőt...
Én a 34. hétre már vagy 13-14 kiló plusznál jártam és nagyon nem hatott meg. Pedig nem ettem többet, csak ettem amikor éhes voltam, előtte meg figyeltem rá, hogy este 6 után nincs kaja. A végére 21 kilót híztam, ebből 10 rögtön lement a szülés után. csak számolj bele, a gyerek súlya, a lepény, a magzatvíz, az extra 2-3 liter vér a te testedben...már ez van simán 7 kiló! Akkor még fogynunk kellene terhesség alatt, hogy a divatot követhessük? A babám most 3 hónapos és még mindig van a terhességi pluszomból 11 kiló fent. És? Szoptatok és nem kockáztatom a tejemet holmi divat miatt. egyébként ne aggódj, amint meglesz a baba senkit nem fog érdekelni, mi van veled...úgyhogy ha így nézzük akár élvezheted is még kicsit, hogy veled foglalkoznak. És a 7 kiló nem sok. Mondd meg a védőnőnek, hogy köszönöd szépen te így érzed jól magad, mert igazából ez a lényeg szerintem. :) Jó babavárást!
Ugyan már! Mi az hogy nem divat? Nem normális! Én 35 hetesen 11 kilót híztam, és a doki megdícsért, hogy nem szedtem fel sokat. És összesen 14 kg lett. Ne foglalkozz az ostoba védőnővel, már bocsánat! Egyáltalán nem sok!
Üdv 3 hetes kisfiú anyukája
Szia
Nem normálisaka védőnők!!!!!!
Én a 33 héten járok és 13 kilónál tartok. Ne is foglalkozz vele, az a lényeg h jól érezd magad és a babód is!
Boldog babavárást
En mar 25 hetesen atleptem a 1o kilot.
34 hetesen a 7 kilo nagyon jo. Vagy ezt te is tudod es csak azert irtal ilyen kerdest, hogy megdicserjunk? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!