Egészen pontosan hogy éreztétek magatokat a missed ab. utáni napokban? Meddig pihentetek?
Én ma estem át rajta és egészen tegnapig úgy éreztem alig bírok kivárni majd 3 hónapot mert csak egy másik baba enyhítheti majd a veszteséget de a sok fájdalom (fizikailag is, laminaria, en hanytam, infuzio) utan ma ugy érzem nagyon sokáig nem fogom merni megpróbálni, mert akkor ha kevés is, de újra esélyem lesz erre a szörnyűsére. Sosem hittem hogy érhetnek olyan élmények hogy ezt váltsák ki belőlem. Nincs bajom a babákkal, kismamákkal, nem utálom a világot csak én félnék újra nekiesni. Persze lehet nálam is 3 hónap után elmúlik, végül is elég friss az élmény...
Neked nagyon boldog babavárást, rengeteg sikert!!!
Egyébként fizikailag hogy voltál az utána lévő pár napban?
Szia!
Nekem novemberben volt a műtétem.Én máig nagyon izgulok,hogy mi lesz ,ha megint próbálkozni fogunk a babával...sikerül-e hamar teherbe esni,megmarad-e ?...mi májusban próbálkozhatunk először,nekem a doki azt mondta,hogy ha nem akarok megint így járni,tartsam be a 6 hónapot..hát rajtam ne múljon,betartom,bár nem bírok magammal ,csak a leendő kisbabánkra tudok gondolni,legszívesebben átaludnám ezt az 5 hónapot.
Először legyél te is túl ezen a dolgon,regenerálódj fizikailag és amikor már úgy érzed,hogy teljesen rendbe jöttél a műtét után,akkor biztosan sokkal pozitívabban tudsz majd hozzáállni a dolgokhoz.
Csak pozitívan!
Boldog,termékeny újévet kívánok! :)
Köszönöm mindkettőtöknek a válaszokat!
Várom még a továbbiakat is, és az is nagyon érdekelne hogy fizikailag hogy voltatok?! Meddig fájt, vagy véreztetek?
Szia!Első vagyok!Én műtét napján nagyon véreztem, szó szerint ömlött a vér belőlem!Aztán másnapra már csak nagyon enyhe volt, aztán megint sok volt, erős görcsökkel (ergam cseppet szedtem 5 napig h teljesen kitisztuljon a vértől a méhem, és h visszamenjen az eredeti méretére, 10 hetes voltam). Én az első napot otthon végig feküdtem aztán utána már sétálgattam, h minél hamarabb ürüljön a vér. Kb 1 hétig barnázgattam. De akkorra már nem volt semmilyen fájdalmam. Amúgy engem éjjelre is bent tartottak, mert annyira kiborultam lelkileg és annyit sírtam h belázasodtam tőle.
Amúgy én is féltem h mi lesz ha újra babát várok, de ha arra vártam volna, h ez elmúljon, akkor nem vállaltam volna több babát, mert ez a félelem sosem fog elmúlni, aki már egy ilyenen átesett!Legalábbis szerintem!
Ja, amúgy én 3 dokit kérdeztem meg h mikortól lehet próbálkozni, mind1ik azt mondta, h 3 hónap, és h ennyi idő nem is a testnek kell hanem a léleknek. De ez persze attól is függ h milyen a szervezeted, meg h hány hetes babát vesztettél el!
Szia, második vagyok!
Engem mindenképpen egy éjjelre bent tartottak a kórházban.
Műtét után vérezgettem,de nem nagyon,még aznap este szinte elmúlt.Én 3 napot végig feküdtem,nagyon görcsöltem,ügyeleten is voltam és azt mondták,hogy sétálgassak,meg a napi dolgaimat csináljam ,mert UH-n látszott ,hogy maradt bent vér ami nem tudott kitisztulni.Szóval ezt betartottam és ezután még 1 hétig véreztem.A görcsök elmúltak abba a hétbe,de valamit még éreztem,hogy nincs ott bent rendben,visszamentem a dokihoz és még mindíg volt bent valami,a méhem se ment vissza az eredeti állapotára (bár én semmiféle cseppet nem kaptam pedig én is 10 hetes voltam) szóval gyógyszeres kezelést kaptam kétszer is és csak akkor lettek jók az eredményeim.A mensim pontosan jött meg és mára már nincs semmi bajom,várom a májust :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!