Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 35-36 hetes kismamák hogy...

35-36 hetes kismamák hogy vagytok? Ti is ilyen esetlennek érzitek magatokat?

Figyelt kérdés
Bár nem volt teljesen probléma mentes eddig élveztem a terhességet de mostanában kezd "terhes" lenni a dolog. Olyan szerencsétlennek érzem magam. Nem bírok normálisan felvenni egy zoknit, cipőt a nadrágról már ne is beszéljünk. Zavar, hogy nem tudok hajolni és guggolni sem normálisan. Leszakad a derekam és a lábam, nagyon hamar kifulladok bármibe kezdek emiatt ingerült is vagyok mostanában. A baba egészsége miatt még szeretném persze, hogy bent maradjon legalább három hétig de aztán már nagyon jó lenne ha itt kint lenne a karomban. Ti is így éreztek? 35+4 hkm
2012. dec. 5. 12:38
 1/3 eszo ***** válasza:

igaz én már 37+5 vagyok, de igen..én is kb a 35.héttől érzem, hogy már tényleg terhes a dolog..a zokni és cipő felvétel nekem is kínszenvedés..pár napja pedig hátul mellmagasságban fájnak a bordáim.

feküdni se jó már sehogyse..

de már nincs sok hátra. ezt már ki kell bírni! :-)

2012. dec. 5. 13:59
 2/3 anonim ***** válasza:

szia

én is így vagyok vele, fáj már minden porcikám és alig alszom, mert már fáj az is ha fekszem. a medencecsontom is borzalmasan fáj, alig bírok menni, és persze nekem sem megy már se a zokni se a cipő felhúzása, ráadásul vizesedek is, így még nehezebben megy a dolog. alig várom már hogy a manó a karomba lehessen és végre felszabaduljak :D persze nöjön még egy kicsit, de azért lassan kijöhetne már :) kitartást

36+3 hkm

2012. dec. 5. 15:48
 3/3 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Köszönöm a válaszokat és a bíztatást is. Persze a baba az első de remélem legalább a hangulatom javul majd. Nektek is kitartás kívánok a végéig és persze egészséges kis manókat:-)
2012. dec. 5. 16:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!