Eü-s kismamák! Mikor írattátok ki magatokat? Milyen osztályon dolgoztatok?
Figyelt kérdés
Diplomás ápoló vagyok a neurológián, és 6 hetes terhes. Ti mikor iratnátok ki magatokat?2012. okt. 28. 21:09
1/5 anonim válasza:
Szia! Én dialízisben dolgozom, az veszélyes munkakör, elvileg azonnal kellett volna, hogy megtudtam. Kitettek a hasi dializáltakhoz, és ott 8 hónapos koromig dolgoztam, és jelenleg is ott vagyok másfél éve, ahogy visszamentem két éves kora után.
2/5 anonim válasza:
szia én intenziven melóztam és mikor kiderült hogy terhes vagyok azonnal kiírattam magam
3/5 anonim válasza:
Én belgyógyászaton 28 hetes korig dolgoztam akkor majdnem hasba rúgott egy zavart beteg azonnal kiírattam magam.
4/5 anonim válasza:
Szia!
Belgyógyászat, 12órás munkarend, 25 ágy, éjszaka egyedül. 12 hetesen mondtam, hogy köszönöm...
Ha nem kellett volna egyedül dolgozni, ha nem kellett volna attól parázni, hogy a részegek, zavartak épp mit tesznek, vagy épp milyen fertőzést nyal be az ember... De kellett, így inkább eljöttem, amit senki sem vett rossz néven - szerencsére. :)
5/5 anonim válasza:
Én is dialízis centrumban dolgozom. Nekem 5 hetesen derült ki a terhességem,és azóta is táppénzem vagyok. Ez egy veszélyesebb munkakör,nem is engedtek tovább dolgozni.
31. hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!