Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamák, hogy érzitek magatokat?

Kismamák, hogy érzitek magatokat?

Figyelt kérdés
Hány hetesek vagytok és mik a tünetek? Viki itt vagy?
2012. nov. 26. 19:04
 1/8 anonim ***** válasza:
Igen, itt vagyok! Szuperül érzem magam!! :D:D
2012. nov. 26. 19:06
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Én ugyan nem Viki vagyok, de azért írok ha nem gond:D

Én szerdán töltöm a 17 hetet, semmi tünetem nincs, csak a pocim nő.

Hogy érzem magam?

Egész nap csak ennék!!!!!

2012. nov. 26. 19:12
 3/8 anonim ***** válasza:

én sem Viki vagyok, de írok :)

ma egy kicsit nyűgös napom volt, de egyébként nagyon jól érzem magam. egy csoda a várandósság, főleg mióta rugdos a pici :) újabban a bordáimat feszegeti, ami kicsit kellemetlen ugyan, de még ez is tetszik :)

tüneteim nincsenek, csak a hormonok miatti hiszti. 27. héten vagyok.

2012. nov. 26. 19:17
 4/8 anonim ***** válasza:
szia! a hasamon, az éhségen és az álmosságon kívül semmi tünet:D ma ilyen extralusta nap volt, de ilyen időben lehet hogy baba nélkül sem lenne jobb a helyzet...holnap töltöm a 19. hetet:)
2012. nov. 26. 19:19
 5/8 anonim ***** válasza:

11. hét első napja.

Nyűgös vagyok és fáradékony. A napi két óra bkv kikészít és utálok ilyen "hisztis" lenni, mikor boldognak kéne lennem...

Persze azért örülök a picinek, csak tök rossz, hogy repesnem "kéne" a boldogságtól, de zombinak érzem magam.

2012. nov. 26. 19:21
 6/8 anonim ***** válasza:

Én holnap töltöm a 17.hetet és nem Viki vagyok :)

Egészen jól vagyok,egész nap tudnék enni,és zömében csak csokit,meg ilyeneket.Már lassan egy hete visszajött az a nagy álmosság ami a terhességem elején volt rajtam.Nagyon sokat tudnék aludni.Pár napja azt vettem észre,hogy bármit eszek,úgy felpuffadok,hogy úgy érzem magam mint egy töltött csirke.Úgy tud feszülni a hasam alja is,hogy úgy érzem mindjárt szétszakadok.A hát fájás egyre erősebben jön elő.De ezeket leszámítva nagyon jól érzem magam,vizesedni még nem vizesedek. :)

16+6 hkm

2012. nov. 26. 19:28
 7/8 anonim ***** válasza:
Szia, én ma kezdtem a 39. hetet, már nagyon várom a kislányunk érkezését, aki még nem igazán akar jelet adni magáról! 1-1 fájás, szúrkálás, de semmi egyéb! Ma sétáltam egy óriásit, remélem segít rajtunk :D Boldog babavárást!
2012. nov. 26. 20:31
 8/8 A kérdező kommentje:
Örülök, hogy jól vagytok, boldog babavárást, utolsó neked meg nemsokára remélhetőleg babázást :))
2012. nov. 27. 17:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!