Anyósomékkal élünk, és mióta terhes vagyok, úgy kezelnek mintha "nyomorék" lennék. Hogy vészeljem át a nagyszülök aggódását?
Szia!
Nem, nem vagy irigy. Ezzel enis igy lennek, foleg, hogy gondolom nallad is elso baba lesz. Megbantani nem szabadna oket, de finoman megmondhatod, hogy kepes vagy egyedul ellatni magatokat, ahogyan minden ki mas is, aki kulon lakik a szuloktol, es semmi segitsege nincs. Kitartast, es sok turelmet. Jo egeszseget a babahoz.
22hetes kismama
Szia!
Jajj,de nagyon sajnállak emiatt a helyzet miatt.
Nem tudtok tőlük külön költözni?Persze gondolom akkor nem laknátok együtt.Nekem még így is gondot okoztak az anyósomék,hogy nem lakunk együtt.Én is azt javasolnám,hogy próbáld meg nem megbántani őket,de mindenképp tisztázzátok velük,hogy mindenki élje a maga életét amennyire csak lehet így egymás mellett,és nem kell egymás dolgaiba avatkozni.A gyerek a tiétek lesz,ne anyáskodjon felette.Ez nekem nagyon az agyamra ment.Nem is tudtam sajnos sértődés nélkül rendezni a dolgot,mert nálunk a szép szó nem hatott,de akkor is letisztáztam.Utána több mint 1 évig haragudtak,de legalább nyugtunk volt,nem sajnálom.De ők jöttek békülni,és nem mi.Nem fogok azért elnézést kérni,mert a saját életünket akarjuk élni,a saját szokásainkkal,és mi akarjuk nevelni a gyerekeinket.Elmagyaráztam nekik,hogy nekünk eszünkbe sem jutna beleavatkozni senki életébe,az övükébe sem,tegyék ezt ők is,és akkor béke lesz.Én is nagyon önálló típus vagyok,ezért sem bírtam elviselni.
Szörnyű érzés lesz,majd mikor meglátod a gyereked a kezébe:(((De legyél határozott,a mama maradjon a nagyanyja,és te legyél az anyja.Ne hagyd,hogy megkeserítsék az életeteket.
Sok sikert,kitartást,és boldogságot a kicsihez.
Sajnalom, h ilyen sok rossz anyos-meny viszony van :(
Meg h szornyu erzes lesz, ha anyos kezebe ott a gyerek... Ez olyan durvan hangzik, neki is rengeteg koze van a babahoz, a nagymamaija lesz.
Nekem anyosom a masodik anyam, mar mosr orulok, h ket szorgos nagymami lesz a segitsegemre.
Kivanom, h rendezodjon a viszonyotok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!