A terhességtől mennyire "csúnyul" meg a test? Mikre érdemes oda figyelni? Mik azok amiket mondjuk ki lehet védeni vagy csökkenteni lehet?
Én nekem 3 év utn sikerült úgy teherbe esnem spontán, hogy azt mondták csak lombik lehet. Mégis aggódtam (és aggódom) a testem miatt (is). És nincs lelkiismeretfurdalásom.
Nő is vagyok és csak azért mert anyává válok majd nem szeretném elveszíteni ezt a részét az énemnek.
Félek az elhízástól, de ezt megpróbálom kontrollálni megfelelő étkezéssel. Nem szeretném, ha lógnánka a cicieim, mert az az egyetlen testrészem, amit szépnek találok magamon.
Sajnos most feküdnöm kell az első trimeszter végéig, mert egy kiterjedt hematómát találtak a legutóbbi uh-n. De ennek a pozitívuma, hogy mivel rengeteg vizet kell innom (amit be is tartok szigorúan) visszahúzodott a csúnya narancsbőröm. :) Nekem is furcsa de szemmmel látható. :)
Én a későbbiekben amúgy főleg az eü komplikációktól tartok. Az inkontinenciától, attól, hogy az aranyerem (ami már évek óta van amúgy is) rosszabbodik. Félek a gátszakadástól, illetve metszéstől és bármi előre nem látható dologtól. Egy barátnőmnek a háta ment trapára.
Én értem hogy a babáért mindent de nekem sem mindegy, hogy a hátralévő életemet milyen minőségben élem tovább.
Szerintem.
Ne egyél ész nélkül, és akkor nem fogsz elhízni, utána kevesebb gondod lesz a fogyással. A csíkok adottság kérdése. Nekem egy darab sincs. Mondjuk kentem is napi 3-szor. A hasam meg olyan, mint terhesség előtt. Meg nem mondja senki, hogy szültem. A mellem formája változott picit, de még így is bőven jó. Csak a méretével nem voltam soha megelégedve. Ja, de, szoptatás alatt :)
Majd ráérsz aggódni, ha tényleg lesz problémád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!