Kapott más is Utrogestant "megnyugtatásképp"?
Nagyon enyhe barnás folyásom volt a 8. héten,mellyel azonnal orvoshoz mentem, aki azt mondta, hogy minden teljesen rendben van, elég lenne az ágynyugalom és Mg szedése, de ír fel Utrogestant, bár nem lát rá konkrét okot, inkább csak a megnyugtatásom gyanánt, mert káros hatása úgysincs a plusz hormonnak.
Kapott más is így a fent említett gyógyszerből? Milyen adagban?
Szerintem pedig jó, ha szeded. Semmi káros hatása nincs, de annál több pozitívuma. Ha a doki felírta szedd be nyugodtan, te is megnyugszol.
Én már 2x vetéltem el, mert nem kaptam időben Utrogestant.
Most 10 hetes vagyok, mikor kiderült azonnal szedtem és nincs semmi baj eddig hál'istennek és érzem, hogy nem is lesz. :)
Boldog baba várást neked! :)
Én hematomás vérzésre kaptam. Progeszteronhiányom nekem sem volt. A doki úgy magyarázta, hogy ez egy plusz támogatás a babának az erősebb megtapadásra.
2*1-et szedtem a 7. héttől.
De lehet karos, ha foloslegesen szeded. Olvasd el a mellekhatasokat, akar vetelest is eloidezhet, ha nincs semmi baj es kiirjak.
Egyebkent olyan 8 hetesen rakszures utan barnaztam vagy 6 napig, megijedtem es kertem, hogy irjak fol. Aztan elolvastam errol mindent reszletesen, kikertem az egyik rokonom orvosi velemenyet es nem szedtem be. Pont ezert, mert okozhat kart. Eleve, egy hormon vervetel utan kellene ezt kiirniuk az orvosoknak, mert nem mindegy, kinek irjak fol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!