Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Intim mosakodó segíthet?...

Intim mosakodó segíthet? 2012.11.10-én volt beültim.2 babócát kaptam vissza, azóta kell használnom este 3 utrogestant hüv. Kapszulát, reggel pedig 1 crinone gélt.2012.11.22-én v. v-ből megállapították a koraterhességet,2hét múlva uhu.

Figyelt kérdés

Mára viszont valószínűleg a sok "dugdosástól" igen kellemetlen égő érzésem van a hüvelyben. Vettem Soliteines intim mosakodót, hátha segít. Van róla tapasztalatotok?

Ugye ezzel nem ártok a babóknak? Persze ha nem múlik, majd telefonálok dokinak, de addig is szeretném kikérni a véleményeteket.

#lombik #intim mosakodó hab
2012. nov. 24. 22:16
 1/5 anonim ***** válasza:

Én mindkét gyógyszert használtam inszemináció után, de egyik sem okozott ilyen panaszt. A mosakodót, amit a

írsz nem ismerem, de bennem az merült fel, hogy mi lenne az az időpont, amikor kimosod magad. Ezeknek folyamatosan, egész nap hatni kellene. Hát én nem merném. Beszélj inkább az orvosoddal. Nekem volt elég erős vérzésem és akkor átállítottak szájon át szedhető utrogestanra, mert azt mondták, hogy a vérzéssel is kijön a hüvelykapszula. Ezért gondolom, hogy az sem lenne jó, ha kimosnád.

2012. nov. 24. 22:22
 2/5 anonim ***** válasza:
Semmilyen vegyi anyagot nem szabad használni övön alul ilyenkor. Főleg nem az első 3 hónapban. Max. természetes alapanyagú szappant a mosakodáshoz. Beszélj az orvosoddal.
2012. nov. 24. 23:55
 3/5 Manka68 ***** válasza:

Szia!

Én úgy tudom, az égő érzés a hüvelyben gombafertőzés jele.

Én nem használnék semmilyen mosakodót a helyedben, viszont tényleg mielőbb doki!

2012. nov. 25. 08:21
 4/5 anonim ***** válasza:
Telefonálj sürgősen az orvosodnak! Ha őt nem éred el, akkor bármilyen orvost keress fel! Valószínűleg nincs semmi gond, és kapsz majd valami gyógyszert, de ne kezelgesd magad! H fertőzés, akkor úgysem tudod orvosolni! Ez nem játék! Én a helyedben még ma megmutatnám magam orvosnak! És gratula Kismama!:)
2012. nov. 25. 09:06
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítségeket!! :)
2012. nov. 26. 18:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!