Intim mosakodó segíthet? 2012.11.10-én volt beültim.2 babócát kaptam vissza, azóta kell használnom este 3 utrogestant hüv. Kapszulát, reggel pedig 1 crinone gélt.2012.11.22-én v. v-ből megállapították a koraterhességet,2hét múlva uhu.
Mára viszont valószínűleg a sok "dugdosástól" igen kellemetlen égő érzésem van a hüvelyben. Vettem Soliteines intim mosakodót, hátha segít. Van róla tapasztalatotok?
Ugye ezzel nem ártok a babóknak? Persze ha nem múlik, majd telefonálok dokinak, de addig is szeretném kikérni a véleményeteket.
Én mindkét gyógyszert használtam inszemináció után, de egyik sem okozott ilyen panaszt. A mosakodót, amit a
írsz nem ismerem, de bennem az merült fel, hogy mi lenne az az időpont, amikor kimosod magad. Ezeknek folyamatosan, egész nap hatni kellene. Hát én nem merném. Beszélj inkább az orvosoddal. Nekem volt elég erős vérzésem és akkor átállítottak szájon át szedhető utrogestanra, mert azt mondták, hogy a vérzéssel is kijön a hüvelykapszula. Ezért gondolom, hogy az sem lenne jó, ha kimosnád.
Szia!
Én úgy tudom, az égő érzés a hüvelyben gombafertőzés jele.
Én nem használnék semmilyen mosakodót a helyedben, viszont tényleg mielőbb doki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!