Volt közöttetek olyan akinek az utrogestant minden nap
kellett szednie, és még nem is volt babás?
Figyelt kérdés
Ki vagyok borulva. Akármerre érdeklődök, vizsgálódok mindenhol azt mondják, hogy az utrót, csak a luteális szakaszban javasolt alkalmazni.
Ma megint voltam nőgyógyásznál, és rám ripakodott, hogy igenis minden nap szedjem. Sírhatnékom van, mert egy másik nőgyógyász meg azt mondta, így esélytelen a teherbeesés. Most akkor, mit tegyek, ha már ünnepek előtt nem tudok új dokit keresni? Tapasztalatokat, ha tudtok légyszi! Köszönöm
Én ilyenről,még csak nem is hallottam hogy ha nincs baba szedni kell!!
2012. dec. 19. 22:40
2/6 anonim válasza:
szia én szedtem!de nekem csak peteérés után kellett mivel a sárgatest miatt nem voltam babaás meg is jött!most viszont ujra szedem mert 4hetes kismama vagyok:)
2012. dec. 20. 07:56
3/6 anonim válasza:
Van olyan, hogy még nincs baba és már szedni kell, de nekem sem úgy kellett, ahogy a Kérdező írja.
Nekünk 3 inszeminációnk volt és mindig az inszemináció után kellett elkezdeni, kb. a ciklus 15-16. napjától. Addig szedtem, amíg nem teszteltünk (vérből HCG) és amikor nem voltam terhes akkor abba kellett hagyni, így megjött egy megvonásos vérzés, amikor pedig terhes lettem, akkor folytatni kellett a 12. hétig.
2012. dec. 20. 08:19
4/6 A kérdező kommentje:
A saját józan eszem azt mondja, hogy ne hallgassak a dokira, csak peteérés után fogom szedni. Milyen orvosok vannak körülöttünk???? A másik nőgyógyász azt mondta, nem hiszi el, hogy ezt egy orvos mondta, mert lehetetlennek tartja, hogy egy ilyen kontár orvos legyen... Na mit szóltok? Huszon éve praktizáló orvosról beszélek, azért választottam, mert mindenki dicsérte, és a kórházban ahol dolgozik ott is ő a fő nőgyógyász.
2012. dec. 21. 14:25
5/6 anonim válasza:
3-as vagyok. És nem tudsz ahhoz a nőgyógyászhoz járni, akivel beszéltél?
2012. dec. 21. 14:42
6/6 A kérdező kommentje:
Vele itt az interneten vettem fel a kapcsolatot, miután elkezdtem gyanakodni, így nem tudom konkrétan hol rendel. Sajnos úgy néz ki Budapesten kell keresnem egy megbízható orvost, ha valaki tud ajánlani, azt megköszönném. Sajnos 50 km-re lakom Pesttől, de inkább feljárok oda, az egészségem nem játék.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!