6hetes vagyok, kaptam Utrot enyhe, barnás maszatolásra, ami csak 1-2 csepp volt. Napi 3-at kell szedni szájon át, pénteken vettem be az első 3-at. Szombat, azaz tegnap óta jóval több pecsételés, folyás van, de már pirosas- rózsaszínes. Doki szerint utrotól el kell múlnia, de csak rosszabb. Abbahagyjam, csökkentsem? Görcsöm nincs semmi. Tudom ha hormongond van segít, de csak rosszabb. Ha baj van, akkor úgyis elmegy pl beteg. Vagy ez már kezdődő vetélés?
2012. dec. 2. 10:15
1/9 anonim válasza:
Menj be az ügyeletre vagy hívd fel az orvosod, mit tegyél!
A legtöbb esetben sajnos a pirosas vérzés nem sok jót jelent.... De kívánom, hogy ne legyen baj!
Nagy a felelősség, tényleg ne az itteni válaszok alapján dönts a gyógyszerről, bízd magad az orvosra!
2012. dec. 2. 10:30
2/9 anonim válasza:
Egyértelmű orvos, nehogy már itt várj tanácsot, egyrészt senki sem orvos, másrészt senki sem tud érdemben hozzászólni. Hívd fel a dokit.
2012. dec. 2. 10:45
3/9 anonim válasza:
Mindenképp menj orvoshoz.
Én is szedtem utrot. Mivel kezeléssel lett a babánk az inszemináció után, tehát a ciklusom 14. napjától szednem kellett (mikor még nem is tudtam, hogy terhes leszek). A 7. héten elkezdtem vérezgetni. Akkor megemelték az adagot napi 6 szemre. Ettől sem állt el, sőt volt olyan, amikor ömlött belőlem a vér, de akkor sem hagyhattam abba. A 14. hétig szedtem, akkor folyamatosan kellett leépíteni. Még akkor is barnázgattam, mégis megmaradt a babám és egészségesen megszületett. Abbahagyni tuti nem szabad.
2012. dec. 2. 11:05
4/9 anonim válasza:
Nekem is így volt, de az Utrogestan nem csökkenti a vérzést, csak a terhességhez szükséges hormont pótolja. A vérzés nekem sem csökkent. Mindenképp hívd fel az orvosodat, ő a szakember, de én nem hagytam abba a szedését.
Remélem minden rendben lesz veletek. Kérlek írj majd.
31hkm
2012. dec. 2. 11:06
5/9 A kérdező kommentje:
Azért gondoltam, mert amíg nem szedtem, nem volt ilyen. Akkor szedem tovább
2012. dec. 2. 11:16
6/9 anonim válasza:
Beszélj a dokiddal!!!!!!
2012. dec. 2. 12:05
7/9 anonim válasza:
Beszélj az orvosoddal, nem szabad abbahagyni, mert megvonod a hormont és ha elégtelen a termelés, akkor ettől éppúgy elvetélhetsz. Ha elkezdted szedni, a 12. hétig kell és utána csökkentve szabad abbahagyni, addigra veszi át a méhlepény a hormontermelést!
2012. dec. 2. 14:03
8/9 anonim válasza:
Ha azon izgulsz, hogy esetleg a gyógyszertől vérzel, akkor szerintem az kizárt, de persze menj orvoshoz.
2012. dec. 2. 15:02
9/9 anonim válasza:
Semmikeppen ne hagyd abba.Nekem tavaly volt egy terhessegem ami utro mellett is elment.Ekkor ugy ereztem nem jo semmire a gyogyszer hisz hiaba szedtem ez tortent.Most ugyanugy vereztem az elejetol megint kellett szednem.Most 26hetes vagyok es minden rendben.Nem tudhatosld mi fog tortenni ezt az orvosok sem tudjak az elejen megjosolni de az tuti ,hogy az utrogestan nem art.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!