Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A kérdésem az lenne hogy...

A kérdésem az lenne hogy kinek meddig volt barna pecsételős "folyása"? Nem lesz gond belőle? A sárgatest hiány miatt utrogestant irt fel a dr. Nőm. Amúgy 6 hetes terhess vagyok.

Figyelt kérdés

2012. dec. 6. 20:39
 1/5 anonim ***** válasza:
Szia most vagyok 6 hetes 4 napos, nekem nem volt barna folyásom, van már három gyerkőcöm náluk sem volt.
2012. dec. 6. 20:47
 2/5 anonim ***** válasza:

Nekem van folyamatosan. 7 hetes korunk óta!

Idáig minden oké.

22hkm

2012. dec. 6. 21:19
 3/5 anonim ***** válasza:
Nekem sem volt semmi pecsételésem.
2012. dec. 6. 21:42
 4/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Én 7 hetes vagyok, és volt 5 hetesen, majd pihenés hatására és persze gyógyszer segítséggel elmúlt, majd újra munka és megint előjött. 6 hetesen voltam UH-on, minden oké a babával, de valami bevérzés van mellette, most újra pihi és még mindig enyhe barnázás. Szóval szerintem mindenkinél más, de egy dolog biztos, ami segít az az Utrogestan és a sok pihenés/fekvés.

Neked mióta tart és milyen mennyiségű, színű?

2012. dec. 7. 07:50
 5/5 A kérdező kommentje:
Hàt momdhatni vàltozó, azt vettem èszre ha sokat stresszelek akkor erősebb szìnben ès àllagban is, a melóm is elèggè stresszes,de megpróbàlok nyugodtabb lenni. köszönöm a vàlaszolat:):):)
2012. dec. 7. 20:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!