Hogy álltok a házasélettel? 6 hetesen voltam kórházba barna folyás miatt, ott mondták, hogy nem lehet. Azóta 19 hetes vagyok, a babával semmi gond.
Szia! Mi mióta tudtuk, hogy babánk lesz, nagyon óvatosak voltunk, inkább csak simogattuk egymást. Aztán a 14. héten véreztem, ekkor a doki eltiltott a házasélettől. (mélyen volt a méhlepényem) Azóta minden rendben, de továbbra sem kerül sor az aktív együttlétre, és a szülésig nem hiszem, hogy megtesszük. Enélkül is ki tudjuk elégíteni egymást, és nem rettegünk, hogy nehogy gond legyen egy együttlét után. Szeretjök egymást, és ezer más módja is van az örömszerzésnek!
Boldog babavárást!
22 hetes kismama
Nekem a terhességem elején voltak gondjaim: görcsölés,majd vérzés.. Akkor azt mondták hohy nem szabad a házasélet.. de nem is tudtunk volna, mert ha arra került a sor akkor begörcsöltem. A vérzés után (akkor voltam 6 hetes) az első 12 hetet fekvéssel és pihenéssel kellett eltölteni. Miután letelt ez az idő, akkor szépen ovatosan próbálkoztunk, és ha nem is gyakran de azért nem űztük ki az életünkből. Érzem azt hogy mikor lehet és mikor nem, és ez a része mindig rajtam múlik, mármint a kezdeményezés :)
27 hetes kismami
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!