Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hematóma miatt szigorú pihenés...

Hematóma miatt szigorú pihenés - ez pontosan mit jelent?

Figyelt kérdés

Úgy értem, hogy akkor folyamatosan vizszintesben kell lennem, vagy azért felülhetek? MÉg csak tegnap kezdtem és még 4 hétig kell, de nem valami könnyű csak feküdni.

Vagy ez inkább a nyugalomról szól, hogy ne mozogjak feleslegesen, meg ugráljak, de azért a lakásban mozoghatok picit?

Akinek ugyanilyen volt, hogy csinálta? Kifeküdte vagy kipihente?

2012. dec. 29. 10:00
 1/4 anonim ***** válasza:
Én a 7. héttől a 19. hétig csak a mosdóba mentem ki. Azon kívül szigorúan feküdtem. Az ágyban ettem. Mondjuk belőlem volt, amikor ömlött a vér. Kórházban is feküdtem a 11-14. hét között. Nekem óriási volt a hematóma. Volt, amikor nőtt is. A 19. heti uh-n mondták először, hogy már nem látszik.
2012. dec. 29. 10:07
 2/4 anonim ***** válasza:

Általában 2 hetet kell, és a vérzés megszűnésétől számított 2.napon kelhetsz csak fel.

A szigorú fekvés annyit jelent, hogy csak Wc-re és fürödni kellhetsz fel. A többi időt vízszintesen töltöd, nem ücsörögve. Nincs mosogatás, nincs pici házimeló, nincs semmi-csak fekvés. Ülés sem.

2012. dec. 29. 10:09
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Feküdni kell, csak wc-te szabad kimenni!

Úgy kell venni, mintha kórházban lennél, ott is csak fekszel, fekhetsz, nincs házimunka, nem mész a boltba, nem vadalsz, nem főzöl...

2012. dec. 29. 10:10
 4/4 anonim ***** válasza:
És természetesen tilos a szex és az orgazmus is!
2012. dec. 29. 13:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!