KarÁdi kérdése:
A doki szerint 7 hetes vagyok 15mm petezsák, benne semmi, és ráadásul egy 4cm hematoma van mellette. A petezsak 1,5hete semmit sem nőtt.2doki vetélést javasolt 2 türelmet, hogy hátha elszamolak az időmet. Járt már így valaki?
Figyelt kérdés
2012. aug. 13. 16:01
1/11 anonim válasza:
Igaz így nem jártam, de azért még ne add fel!
Lehet,hogy tényleg csak elszámolták!
Nem azt mondom,hogy éld bele magad, de azért még teljesen ne keseredj el!
Szurkolok!
2/11 anonim válasza:
Hm, hm...Az a baj, h nem nőtt, mert ha nőtt volna, lehetne mondani, h elszámolták... Én felkészülnék a rosszabbik verzióra...de várj szerintem 1 hetet...hátha....
3/11 anonim válasza:
Sajnos az tényleg nem jó, hogy nem nőtt a petezsák. De inkább várjanak kicsit, és csináljanak egy hét múlva is ultrahangot, addigra biztos eldől.
4/11 anonim válasza:
Mikor volt az utolsó mensid, és hány naposak a ciklusaid?
5/11 anonim válasza:
Sajnos nekem is így volt az első. Az 5. héten nem volt benne semmi, azt mondták, biztos elszámolás, a 7-iken is szinte ugyanakkora volt, az is üres, akkor is biztattak, de az uh után 2 nappal elkezdtem vérezni (barnás-pirosas, kissé darabos) és elvetéltem. :((( CSináltak utána még egy egészségügyi kaparást a biztonság kedvéért. Rettenetesen kiborultam, gyűlöltem az egész világot. A sors fintora, hogy napra pontosan rá egy évre megszületett a lányom (tehát sikerült egész hamar teherbe esnem utána), akivel végig minden rendben volt, pedig nagyon féltem!
6/11 A kérdező kommentje:
Juni 21-én volt az utolsó menszim és 22naposak a ciklusaim. Én 99%-ban biztos vagyok abban hogy juli 7-én fogant a kis drágám. A doki azt mondta 2 hét múlva menjek vissza.Igen a spontán vetélés nem kizárt, már 4 napja a hematomám miatt barnázgatok. Meg néha olyan érzésem van mintha összeugrana a gyomrom. Ez is lehet ilyen hosszú folyamat?
2012. aug. 13. 19:41
7/11 anonim válasza:
Nekem szintén a 7. heti uh állapította meg, hogy az eltelt 10 napban nem nőtt a petezsákom, és egy hét türelmet javasoltak. Másnap barnázni kezdtem, és azt követő nap elment a baba. Nagy görcsök, és erős vérzés. Ha ez van, az valószínű nem a hematóma. Drukkolok, hogy minden rendben legyen!
8/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a bíztató szavakat. Nagyon remélem hogy ha már 5napja ilyen kis kitartó akkor az is marad.
2012. aug. 14. 12:42
9/11 anonim válasza:
És most?? :) Én még mindig drukkolok azért, h baba legyen!
10/11 A kérdező kommentje:
Mindenkinek köszönöm, sajnos a picikém nem élte túl.
2012. aug. 25. 10:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!