Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A doki szerint 7 hetes vagyok...

KarÁdi kérdése:

A doki szerint 7 hetes vagyok 15mm petezsák, benne semmi, és ráadásul egy 4cm hematoma van mellette. A petezsak 1,5hete semmit sem nőtt.2doki vetélést javasolt 2 türelmet, hogy hátha elszamolak az időmet. Járt már így valaki?

Figyelt kérdés

2012. aug. 13. 16:01
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Igaz így nem jártam, de azért még ne add fel!

Lehet,hogy tényleg csak elszámolták!

Nem azt mondom,hogy éld bele magad, de azért még teljesen ne keseredj el!

Szurkolok!

2012. aug. 13. 16:05
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Hm, hm...Az a baj, h nem nőtt, mert ha nőtt volna, lehetne mondani, h elszámolták... Én felkészülnék a rosszabbik verzióra...de várj szerintem 1 hetet...hátha....
2012. aug. 13. 16:05
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos az tényleg nem jó, hogy nem nőtt a petezsák. De inkább várjanak kicsit, és csináljanak egy hét múlva is ultrahangot, addigra biztos eldől.
2012. aug. 13. 16:14
 4/11 anonim ***** válasza:
Mikor volt az utolsó mensid, és hány naposak a ciklusaid?
2012. aug. 13. 16:38
 5/11 anonim ***** válasza:
Sajnos nekem is így volt az első. Az 5. héten nem volt benne semmi, azt mondták, biztos elszámolás, a 7-iken is szinte ugyanakkora volt, az is üres, akkor is biztattak, de az uh után 2 nappal elkezdtem vérezni (barnás-pirosas, kissé darabos) és elvetéltem. :((( CSináltak utána még egy egészségügyi kaparást a biztonság kedvéért. Rettenetesen kiborultam, gyűlöltem az egész világot. A sors fintora, hogy napra pontosan rá egy évre megszületett a lányom (tehát sikerült egész hamar teherbe esnem utána), akivel végig minden rendben volt, pedig nagyon féltem!
2012. aug. 13. 17:05
 6/11 A kérdező kommentje:
Juni 21-én volt az utolsó menszim és 22naposak a ciklusaim. Én 99%-ban biztos vagyok abban hogy juli 7-én fogant a kis drágám. A doki azt mondta 2 hét múlva menjek vissza.Igen a spontán vetélés nem kizárt, már 4 napja a hematomám miatt barnázgatok. Meg néha olyan érzésem van mintha összeugrana a gyomrom. Ez is lehet ilyen hosszú folyamat?
2012. aug. 13. 19:41
 7/11 anonim ***** válasza:
Nekem szintén a 7. heti uh állapította meg, hogy az eltelt 10 napban nem nőtt a petezsákom, és egy hét türelmet javasoltak. Másnap barnázni kezdtem, és azt követő nap elment a baba. Nagy görcsök, és erős vérzés. Ha ez van, az valószínű nem a hematóma. Drukkolok, hogy minden rendben legyen!
2012. aug. 14. 09:28
 8/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a bíztató szavakat. Nagyon remélem hogy ha már 5napja ilyen kis kitartó akkor az is marad.
2012. aug. 14. 12:42
 9/11 anonim ***** válasza:
És most?? :) Én még mindig drukkolok azért, h baba legyen!
2012. aug. 17. 11:15
 10/11 A kérdező kommentje:
Mindenkinek köszönöm, sajnos a picikém nem élte túl.
2012. aug. 25. 10:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!