Kb 4hetes terhes vagyok a doki azt mondta hogy 11mm a petezsák de lelapult. Izguljak vagy még nagyon korai?
Ezt találtam róla:
Az ellapult petezsák valóban utalhat arra, hogy az az embrió nem fejlődik, ebben a korban egyszerűen fel fog szívódni. De kora terhességben egy ellapultnak vélt petezsák sokszor csak egy kis folyadékrés a normál petezsák mellett, ha vérzés, vagy más fenyegető jel nincs,
En 4 hetes terhes voltam, amikor elmentm dokihoz, mert fajdalmaim voltak es eszembe jutott, nehogy mehen kivuli legyen. Be is fektettek 3 napra a korhazba, mert folyadek volt a hasuregben. Az ugyeletes dr no aki felvett, allandoan azt mondta, h amit a mehemben petezsaknak velnek, annyira lapos es torz, h nem is terhesseg, illetve nem mhen beluli. Masnap meg mindig ezt mondtak, nem kerekedett, pedig fel naponta neztek uh on. Persze mehn kivul sehol nem talaltak magzatot, igy 3. napos kiengedtek. Azota 26 hetes lettem. : )
Szoval nyugi, minden rendben lesz, lesz majd szep kerek is az a petezsak! : )
Nekem is lapos volt, de semmi gond nem volt. Azóta sincs.
21 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!