Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Akinek sokat kellett pihenniük...

Akinek sokat kellett pihenniük terhességük alatt, mivel ütöttétek el az időt?

Figyelt kérdés
Hogy telt egy napotok?hanyadik héttől kellett sokat pihenni?ültél vagy inkább feküdtél?

2012. dec. 17. 09:36
 1/5 anonim ***** válasza:

Állandóan azt hallgatom, hogy nekem milyen hurva jó dolgom van és mártírt csinál magából mindenki, aki áthoz 3 db citromot.

Amúgy nem vagyok hálátlan, csak olyan visszás, hogy a segítőim az egész faluban azt híresztelik, hogy a s'ggem kinyalják, mégis egész nap fekszek. Merthogy feküdnöm kéne, de ami büszkeségem maradt azt próbálnám megtartani és elintézni a dolgaimat.

Bocs az offért.

2012. dec. 17. 10:19
 2/5 anonim ***** válasza:

Kanapén feküdtem, vagy félig ültem.

Minden sorozatra rá voltam kattanva, rengeteg DVD-t néztem, olvastam a szerelmes regényeket, vaterán teszveszen vadásztam a baba ruhákat.

2012. dec. 17. 10:36
 3/5 anonim ***** válasza:

14 héten volt egy életmentő műtétem. Eleinte feküdtnöm kellett pár hétig,de igyekeztem nem elhagyni magam, aztán a középidőtől tudtam picit mozogni is óvatosan.

Leginkább Travianoztam, ami egy netes stratégiai játék ( nagyon jó csapat épült ki vadidegen emberkékkel, azóta is tartjuk a kapcsolatot, többükkel évente 1-2x össze is járunk azóta rendszeresen). volt időm kedvemre olvasni meg filmezni, meg netezgettem babás témakörben.

(4,5 és 3 évesek a gyerekeim, nem is volt azóta se ilyen nyugis időszakom mint akkoriban, hehehe)

2012. dec. 17. 12:57
 4/5 anonim ***** válasza:

Nekem a végén kellett már sokat pihennem (36 héttől). Tv, dvd, internet, olvasás, alvás, zenehallgatás, fekve, ülve egyaránt, de inkább ülve.

Szeretek kézimunkázni (főleg gobelinezni) de nem volt türelmem hozzá, pedig az jó kis időtöltés lett volna.

2012. dec. 17. 13:33
 5/5 tkata81 ***** válasza:

Szia!

Én 21. héten egy hetet kórházban voltam, azóta itthon fektet a doki. először minden bajom volt, nem vagyok az az otthon ülős típus. de már kezdem megszokni, most karácsonyra varrogatok, hímzek dolgokat, menüt állítok össze. olvasok, tv, dvd, net, alvás. csinálni nem sokat tudok, naponta átlag 2-3 órát vagyok fent, de olyan is van, hogy annyira feszít a hasam, hogy egyáltalán nem kelek fel csak enni, meg wc-re. nem egyszerű, de ki kell bírni :) most karácsonykor rosszabb, mert annyi mindent csinálnék, mennék erre-arra, de nem merek, nehogy kinyíljak a feszítések, meg görcsök miatt. te mennyi idős vagy? sok van még hátra?

kitartás, lebegjen a cél előtted!

nekem volt egy depis hetem is az elején, sajnáltam magam, meg nagyon magányosnak éreztem (férjem 7kor elmegy melóba, 5kor ér haza) de most már össze szedtem magam :)

persze a barátok sokat segíthetnek, de nekem is az a tapasztalatom, hogy ilyen esetben csak az igazi barátok maradnak meg az ember mellett :( viszont ők tényleg azok :)

30hkm

2012. dec. 19. 14:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!