TI mivel ütöttétek el az időt két fájás között?
Figyelt kérdés
Úgy értve, hogy amikor még rendszertelen volt, de már nagyon fájt és iksz órán belül rendes vajúdás lett belőle. Csak mert ma voltam bent a dokimnál, aki ballont akart felrakni de nem sikerült, és ujjal tágított, majd hazaküldött. Most baromira fáj maga a méhszáj is, meg ugye a fájások is jönnek, de rendszertelenek. Így aludni tuti nem fogok tudni, szóval ezért érdekel, hogy mivel ütöttétek el az időt!2012. dec. 2. 23:05
1/7 anonim válasza:
Hááát,biztos nem neteztünk....Én aludtam,ha 10 perceket is.
3/7 A kérdező kommentje:
AZ a baj, hogy ittam kávét, mert úgy készültem, hogy éjszaka fenn kell lennem, meg holnap is, de aztán hazaküldtek és most nem tudok aludni, még ha akarnék se tudnék... :(
2012. dec. 2. 23:20
4/7 anonim válasza:
Ülj be egy kád vízbe, én hosszú órákat töltöttem el kádban.
5/7 anonim válasza:
Elsőnél aludtam a fájások között (éjjel volt). Másodiknál neteztem a fájások között (du. volt). Harmadiknál bár nappal volt, de aludtam a fájások között.
6/7 anonim válasza:
Én már a vajúdóban voltam mikor elkezdődöttek a fájások, simán tévéztem közben, majd mikor már 2 percesek voltak, akkor már csak számoltam, és készültem a következő fájásra.
7/7 anonim válasza:
Utolsó vagyok, ja meg neteztem is telefonról, meg sms-eztem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!