Milyen az igazi fajas? Mit ereztel mielott mentel szulni?
A rendszeresség a lényeg,azt nem tudod nem észrevenni. Eleinte kicsit görcsölget,tényleg olyan mint mikor menstruálsz,ha akkor voltak fájdalmaid. Aztán ahogy sűrűsödnek, úgy fáj egyre jobban,már meg kell támaszkodnod, nem nagyon beszélgetsz fájás közben,akkor érdemes elindulni, ez kb 5 perceseknél van.De bármit is érzel 20 percenként,aztán negyed óránként,10 percenként..5 percenként,az az lesz.
Én a 3 percesek után már elvesztettem a fonalat,annyira fájt. Egyszer írt valaki egy hasonlatot,talán itt, hogy kb olyan érzés mintha lefeküdnél a sínekre és keresztül menne rajtad a vonat.
Akkor én leszek a kivétel. Mivel első babám magzatvízelfolyással készült neki a "nagy útnak" fájásom meg semmi nem volt, nem tudtam mire számíthatok? A 2-nál már szülés előtt napokkal jóslóztam, elkezdődtek a a fájások , tartottak 2-3 órát, aztán alábbhagytak. A szülés napján sem gondoltam, h ezek azok, nem voltak rendszeresek semmennyire 5-15-4-20-8-25 percesek stb. percenként jöttek és erős mensis görcshöz voltak hasonlók. De vártam, h elmúljanak. Azt tudtam, ha felállok és sétálok 1-1 fájás alatt el kell múlnia, és az jósló. Na, nem múlt el, úgyhogy bementünk.
Doki megvizsgált, mondta nem tágultam semmit, nézték a czg-t, rendezetlen MÉG nem "igazi" fájások. 2 órás megfigyelés. És akkor, egy bő félóra múlva éreztem h erősödnek, ritmikusan jönnek, és 2x-es mensis görcsök. Akkor már vajúdtam......
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!