Táppénzen lévő kismamák! Hanyadik héttől és miért vagytok otthon? Illetve akinek nincs probémája, hogyan tervezi, mennyit marad otthon szülés előtt?
Én szerettem volna 36-37. hét környékéig dolgozni, de a dokim javaslatára már 8. héttől itthon vagyok.
Most már egyálatalán nem bánom. Így elkerül a benti stressz és figyelhetek magamra és a babára is.
Én október (közepéig), vévéig dolgozom, attól függ, hogy mikorra leszek kész a munkámmal. Január közepére vagyok kiírva. Nagyon pörgős amunkám, néha már úgy érzem, hogy itt befejeztem, hazamegyek és vissza sem jövök. Aztán belegondolok, hogy milyen furcsa lesz, ha nem kell minden nap dolgozni jönni, nem találkozom a kollégákkal.
Végül abba gondolok bele, milyen jó lesz csak a babára koncentrálni, a babaszobát berendezni, és nem a sok hülye ügyféllel, apeh-el veszekedni, meg a bevallásokkal kapkodni.
Így döntöttem úgy, hogy 2, 2és fél hónap pihit engedélyezek magamnak.
Mindenkinek köszönöm a válaszokat!:-)
Én január közepére vagyok kiírva, és én is október végéig szeretnék dolgozni. A napokban már megfordult a fejemben, hogy jó lenne itthon, de így is lesz 2és fél hónapom rákészülni mindenre!
Jó babavárást mindenkinek!!
Sziasztok! Én már az elejétől itthon vagyok, februártól. és szeptember 30-ra várjuk a babát. Engem a munkám miatt írtak ki, mert nehéz fizikai munkát (pék dagasztó) végeztem, ami 3 műszakos volt. Nekem is hiányzik nagyon, de a babát nem veszélyeztetném azzal, hogy 30kg-kat emelgetek, mert más nem csinálná meg helyettem. Így sütögetek itthon. :)
Mindenkinek boldog babavárást kívánok!:))
35hetes pocis
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!