Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ugye nem gondoljátok komolyan,...

Ugye nem gondoljátok komolyan, hogy a 12. hétig nem mentek orvoshoz?

Figyelt kérdés

Volt egy hasonló kérdés néhány könnyed válasszal.

Lehet, hogy csak a 12. héten van az 1. kötelező (!) UH, de mi van, ha rossz helyen van, nem egészséges, többes terhesség, stb?

Tényleg ilyen lazák egyesek, vagy csak akkor, ha másról van szó? Kétlem, hogy a kiskönyvet is a 12. héten akarja megkapni.

2009. aug. 25. 09:30
1 2 3 4
 31/36 A kérdező kommentje:

13:14! Tévedésben vagy , jól tetted, hogy az 5. héten elmentél, mert így legalább látszott, hogy jó helyen ágyazódott be.

Elolvastam azt a kérdést, amiről írtok, pont van egy jó válasz a végén, pont erről beszél, amiről én most. (és nem én írtam, mielőtt ez lesz a következő, de szívemből szólt). A többivel sincs semmi baj, én is értettem, hogy nem bíztatni akarták, hogy ne menjen.:) De ezelőtt még 100 ilyen kérdés volt, ezért merült fel, de már látom, kár volt megkérdezni. Provokatív volt a kérdés feltevése, felejtsétek el!

2009. aug. 25. 14:21
 32/36 anonim ***** válasza:
86%
anyáám, hogy itt mennyi frusztrált nőszemély van! O.o
2009. aug. 25. 15:06
 33/36 anonim ***** válasza:
87%

Szerintem ez annyira egyéni dolog, ki mennyit jár orvoshoz, ki mennyit költ rá, ki milyen korán megy uh-ra! Attól is függ, hogy ki milyen parázós, és hány éves. Ha valakinek pl 21 évesen azt mondják, mint nekem, hogy max 50 %-osan működik a petefészkem és nehezen vagy egyáltalán nem fogok teherbe esni, utána 31 évesen mégis sikerül, biztos, hogy nem fogok a 12. hétig várni az első uh-gal.

Akinek viszont egyből összejön vagy kevésbé parázós, úgy gondolja, hogy doki nélkül is tök jól elvan, menjen akkor, amikor a kötelező vizsgálat van. Egyiket sem lehet szerintem elítélni, bár én inkább azok felé húzok, akik a 8. hét környékén ellátogatnak a dokihoz és utána havonta egyszer áldoznak rá energiát, pénzt, hogy a saját maga(és családjuk) megnyugtatására elmennek valamelyik orvoshoz/védőnőhöz.

2009. aug. 25. 20:08
 34/36 anonim ***** válasza:
75%
Én azt javaslom minél hamarabb menjetek orvoshoz hogy tudjátok rendben van minden. Nekem volt egy méhen kívüli terhességem de még csak nem is tudtam róla csak akkor vettem észre amikor megrepedt a petefészkem és úgy vérzett hogy elájultam ez pár óra alatt történt. Két és fél liter vért szívtak ki a hasamból. Most ahogy nem jött meg már csináltam a tesztet, másnap szabi és orvos. De most a helyén van :) Ugyan mindenkinek a saját döntése csak nem hiszem hogy megéri kockáztatni még egy csúcs szuper munka miatt sem. Nekem ugyan nem a lustaság vagy a lazaság miatt volt de hat év kellet hogy azt mondjam hogy próbáljuk meg újra.
2009. aug. 25. 20:55
 35/36 anonim ***** válasza:
De, komolyan gondolom. ..és nem hiszem, hogy ehhez bárkinek, de főleg neked közöd lenne. Foglalkozz magaddal, meg a házsártos természeteddel. Itt csak infokat szoktak kérdezni, te meg direkt kötözködsz.Szánalmas vagy.
2009. dec. 8. 21:41
 36/36 A kérdező kommentje:
Ha én kötözködöm, akkor te most most hogy kerültél ide, szegénykém? Látom, nem sokat értesz, de azt is szabad. Én azt kérdezek, amit akarok, te meg válaszolhatsz, ha akarsz, meg kötekedhetsz is. Azt is szabad. További szép napot!:)
2009. dec. 10. 19:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!