Mi a véleményetek erről az eszközről? Végre nem kell szenvedniük a hányástól a kismamáknak?
PrimaBella™ a korszerű, gyógyszermentes eszköz a terhességi hányás kezelésére!
Ezt írja a cikk.Nem tudtam bemásolni,de ha valaki beírja a keresőbe,biztosan kidobja.
Használta már valaki? Mi a véleményetek róla?
3X voltam terhes, mind a három 9 hónapot végig hánytam.
Nem reggeli rosszulét volt, hanem egész napos.
Bármit ettem,még le sem ért, már ki is jött :(
A babák súlyát híztam csak...
Nekem megért volna ennyit HA tudtam volna, hogy tuti használ, HA tudtam volna, hogy mindegyik terhességem ilyen hányós lesz...
Szóval aki az első 12 hétben reggelente 1x hány, annak biztos nem éri meg :)
Szia!
Én kb. 5 napja hagytam abba! Imádtam 2 gyereknél végig szenvedtem ezt amikor megláttam a gyógyszertárba nem érdekelt hogy mennyibe került! Szerintem megérte azt a 30 napot hányinger nélkül :-) :-).
Utolsó vagyok!
Szerintem ha van ilyen hányinger problémád akkor vegyél én imádom :-).
Valaki linkeljen kutatóintézet által publikált eredményt erről az eszközről, mert addig kijelenthetjük, hogy kamu.
Egyébként meg ha működik is, akkor meg mi arra a bizonyíték, hogy egy-két centivel arrébb csúsztatva az órát mondjuk nem pont migrénes fejfájás tör rá az emberre?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!