Székesfehérváron a terheléses vércukor vizsgálatra kell időpontot kérni az SZTK-ba kismamáknak?
Nem kell időpont, menj oda fél 7-re, 3-as ablak. Leveszik az éhgyomri vért, megjön az eredménye egy fél órán belül, megitatnak veled egy kb. fél liter cukros vizet -vigyél citromlevet, tehetsz bele-, aztán a papírod alapján 1 óra múlva vagy csak 2 óra múlva megint vesznek vért -nekem mindkettő be volt jelölve-, itt fog kiderülni a vércukrod értéke. Nekem éhgyomri 4,4 volt, 1 óra múlva nem mentem be , 2 óra múlva levett vér alapján 6,8 volt a vércukrom.
Készülj fel, nagyon rossz az a lityi, nekem kevergett a gyomrom tőle, semmit nem lehet inni és enni közben! 3/4 5-től 10 óráig majd megbolondultam, korán kellett kelnem, mert nem fvári vagyok! Kitartás, azért túl lehet élni! :-)
Boldog babvárást! 35 hkm
Szia!
Köszönöm a segítséget, így már megnyugodtam egy kicsit. Írtad hogy közben nem lehet enni, inni. De előtte lehet nem? Legalábbis nekem azt mondták mikor felhívtam őket hogy előtte lehet inni. Mivel a vércukorral együtt csinálják nekem a 3. labort is azért nem ártana legalább egy fél liter folyadékot meginnom. Eddig nem volt gond a cukrommal remélem most is jó eredményt fogok kapni:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!