Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Székesfehérváron a terheléses...

Zsuka01 kérdése:

Székesfehérváron a terheléses vércukor vizsgálatra kell időpontot kérni az SZTK-ba kismamáknak?

Figyelt kérdés
Mikor az orvos írta a beutalót azt mondta ez az egy vizsgálat amire a kismamáknak is kell időpontot kérni, ma felhívtam őket és azt mondták hogy kismamáknak nem kell időpont, csak korán reggel ott kell lenni. Most mi az igazság? Nem akarok úgy járni hogy odamegyek aztán elküldenek, mert nem volt időpontom....

2012. dec. 5. 16:02
 1/3 Erus76 ***** válasza:

Nem kell időpont, menj oda fél 7-re, 3-as ablak. Leveszik az éhgyomri vért, megjön az eredménye egy fél órán belül, megitatnak veled egy kb. fél liter cukros vizet -vigyél citromlevet, tehetsz bele-, aztán a papírod alapján 1 óra múlva vagy csak 2 óra múlva megint vesznek vért -nekem mindkettő be volt jelölve-, itt fog kiderülni a vércukrod értéke. Nekem éhgyomri 4,4 volt, 1 óra múlva nem mentem be , 2 óra múlva levett vér alapján 6,8 volt a vércukrom.

Készülj fel, nagyon rossz az a lityi, nekem kevergett a gyomrom tőle, semmit nem lehet inni és enni közben! 3/4 5-től 10 óráig majd megbolondultam, korán kellett kelnem, mert nem fvári vagyok! Kitartás, azért túl lehet élni! :-)

Boldog babvárást! 35 hkm

2012. dec. 5. 19:00
 2/3 Erus76 ***** válasza:
Bocsánat, babavárás akart lenni... :-)))
2012. dec. 5. 19:13
 3/3 A kérdező kommentje:

Szia!

Köszönöm a segítséget, így már megnyugodtam egy kicsit. Írtad hogy közben nem lehet enni, inni. De előtte lehet nem? Legalábbis nekem azt mondták mikor felhívtam őket hogy előtte lehet inni. Mivel a vércukorral együtt csinálják nekem a 3. labort is azért nem ártana legalább egy fél liter folyadékot meginnom. Eddig nem volt gond a cukrommal remélem most is jó eredményt fogok kapni:)

2012. dec. 6. 12:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!