Koffeinmentes kávé kismamáknak? Ti isztok?
Figyelt kérdés
Terhességem előtt nem voltam egy nagy kávés, de mióta babát várok, annyira kívánom. Ittam is eddig, igaz csak tejeskávé formájában igen kevés kávéval, de most, hogy picit vigyáznom kell a vérnyomásommal, nem iszom és hiányzik. Tudnátok ajánlani valami koffeinmenteset, amit ihatunk? Köszi!2012. nov. 18. 16:16
1/13 anonim válasza:
én arós 3is1 instant kávét iszom, napi kettőt.
15hkm.
3/13 anonim válasza:
Szia. Én Nescafét iszom,koffeinmenteset. Miért ne? Nem árt!!
4/13 anonim válasza:
Én a Lidl-ben szoktam venni instant koffeinmentest, minden nap iszom egy tejeskávét.
5/13 anonim válasza:
Szia! Én is iszom mert nagyon szeretem a tejeskávét! Én személy szerint an Inka nevűt finom is meg megfizethető az ára!
6/13 anonim válasza:
Én anno a szopi alatt ittam, a DM-ben lehet kapni Bio Gabonakávé a neve, és nagyon-nagyon fincsi!!!
7/13 anonim válasza:
én nem iszom... régebben cigi plusz kávé volt, de leszoktam a cigiről ugye, és hát a kávé sem esik jól így :)
8/13 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Látom sokfélét isztok. :) Na holnap reggel megnézem melyiket is vegyem. :) A Nestlé Ricorét iszogattam régebben. Aztán amióta terhes vagyok, a sima kávét tejjel ittam. A Ricoré is tartalmaz kevés koffeint, így azt most nem merem.
Neten néztem az Inka kávét, az akkor nem tartalmaz koffeint? Mert azt írják, gyerekek is ihatják. De megnézem a többit is holnap. :)
2012. nov. 18. 18:04
9/13 anonim válasza:
Igyal maci kvt! Nagyon egeszseges (igazabol nem kv), tele van feherjevel. Es fincsi.
10/13 anonim válasza:
Szia! Igen az inka nem tartalmaz koffeint mint írtam én is azt iszom és nagyon finom! de a maci kávé is isteni ahogy írták csak az eléggé drága legalábbis szerintem:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!