Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Koffeinmentes kávé kismamáknak...

Koffeinmentes kávé kismamáknak? Ti isztok?

Figyelt kérdés
Terhességem előtt nem voltam egy nagy kávés, de mióta babát várok, annyira kívánom. Ittam is eddig, igaz csak tejeskávé formájában igen kevés kávéval, de most, hogy picit vigyáznom kell a vérnyomásommal, nem iszom és hiányzik. Tudnátok ajánlani valami koffeinmenteset, amit ihatunk? Köszi!
2012. nov. 18. 16:16
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Én koffeines kávét ittam a terhesség alatt, rendes kotyogósat, napi 2 csészével. Az orvos mondta hogy igyak az alacsony vérnyomásom miatt.

Szoptatás alatt viszont figyeltem a koffeinre, akkor csökkentett koffeintartalmút ittam (nestlé ricoré).

2012. nov. 19. 12:10
 12/13 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Vettem ma Inkát. Nem rossz. Ha ez elfogy, lehet kipróbálok másikat is, még meglátom. :)
2012. nov. 19. 21:02
 13/13 anonim ***** válasza:
Lehet kapni Douwe Egberts Omnia Evening 250 g őrölt pörkölt, koffeinmentes kávét. Ízre totál olyan, mint más Omnia kávé, eszpresszóként iható, de tejes kávét is lehet belőle csinálni. Én magam nem szeretem a tejeskávét, meg a 3in1 löttyöket, a kávé legyen kávé, ezzel sikerült kiváltanom a koffeines kávét. Ízre sincs semmi különbség, totál olyan mint a koffeines változat.
2017. jan. 27. 07:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!