Koffeinmentes kávé is élénkítene?
Placebo
hatása nincs de azért felélénkülsz tőle.
nagyon tejesen szoktam inni a kávét - nescafé és karaván- de sose tapasztaltam hogy nagyon rúgna a baba tőle.
Szia! Én az előző terhességem alatt is megittam minden reggel egy kávét (nem koffeinmenteset) és most a másodiknál is ezt teszem. Szerintem pont a koffein az, aminek élénkítő hatása van, de nem vagyok szakértő...
Egyébként mindenhol azt olvastam, hogy napi 2-3 adag kávé egyátalán nem ártalmas a babára nézve. A koffeinmentessel tuti nem ártasz a babádnak, nyugi!
En 3 az 1-ben kávét iszok minden reggel munkában és mindég nagyon mozog tole a kicsi. A novérke azt mondta a dokinál, hogy nyugodtan meg lehet inni a kávét (persze mértékkel), nem lesz tole semmi baja a babának. Ha kívánod, igyál nyugodtan egy csészével.
30 hkm
Én is úgy tudom, hogy nyugodtan lehet inni rendes, koffeines kávét is napi 1-2 csészével, semmi baja nem lesz a babának.
Szerintem inkább arról van szó, hogy jól esik neked a kávé (legyen az akár koffeinmentes is), és ettől élénkül fel a baba is, azaz Ő is jól érzi magát.
Igyad nyugodtan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!