Gyerek vagy kutya?
33 hetes terhes vagyok és egy szörnyű problémám van:(
Férjnél vagyok és van 2 yorkink.Sajnos nehezen alszom már a pocakom miatt és a kutyák miatt is kényelmetlen,mászkálnak az ágyon éjjel,rám fekszenek és nem tudok mozogni rendesen,fordulni sem,zsibbad mindenem.A férjemnek erre az a megoldás hogy a másik szobában alszik velük.Ma történt éppen hogy az egyik kutya ráugrott a hasamra és a férjem rá sem szólt,sőt ami a legrosszabb,azt mondta átmegy velük a másik szobába.Megint külön alszunk már sokadszor.Szeretem őket,de ez nagyon rossz hogy a kutyákat választja.Mit tegyek?
A 21 - es vagyok!
Szerintem ez egy elcsépelt vita már. Mi példáúl 3 macskával alszunk együtt.( lehet szörnyülködni :-) De nekünk így teljes az életünk, és nem hiszem hogy ezáltal rosszabb emberek lennénk sőt! A marha nagy evoluciót meg inkább hagyuk....Mindenki éljen úgy ahogy Neki a legjobb! Érezze mindenki jól még magát életében, mert utána már késő lesz.... és az teljesen mindegy hogy bent vagy kint tartjuk az állatainkat. Kinek mi a jó! Mert ugyebár mindanyian mások vagyunk! És ez így szép!
Érzelmileg csökevényes véglények vagytok ha nem értitek és soha nem is érzitek miről van szó.
" A kutya bemesebbé teszi a nemest ,aljasabbá az aljast"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!