Gyerek vagy kutya?

Figyelt kérdés

33 hetes terhes vagyok és egy szörnyű problémám van:(

Férjnél vagyok és van 2 yorkink.Sajnos nehezen alszom már a pocakom miatt és a kutyák miatt is kényelmetlen,mászkálnak az ágyon éjjel,rám fekszenek és nem tudok mozogni rendesen,fordulni sem,zsibbad mindenem.A férjemnek erre az a megoldás hogy a másik szobában alszik velük.Ma történt éppen hogy az egyik kutya ráugrott a hasamra és a férjem rá sem szólt,sőt ami a legrosszabb,azt mondta átmegy velük a másik szobába.Megint külön alszunk már sokadszor.Szeretem őket,de ez nagyon rossz hogy a kutyákat választja.Mit tegyek?

2012. dec. 21. 23:06
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
27%

"Neked azonban nem szabad elfelejtened. egyszer s mindenkorra felelős lettél azért, amit megszelídítettél."

Párodon csak az látszik hogy felelőségteljesen viselkedik. Biztos lehetsz benne hogy majd a gyerekkel is így fog bánni.

Szerintem túlreagálod! Mi lesz majd ha a második babátokat várod és akkor majd nem csak a 2 yorki fig rajtad ugrándozni hanem az elsőszülötted is. Akkor is majd kiakadsz?

2012. dec. 22. 08:05
 22/39 anonim ***** válasza:
19%
Nálunk elképzelhetetlen, hogy bármiféle állat is bent legyen a házban. Nem is értem ti ezt hogy bírjátok. Páros lábbal rúgom ki a házból a kutyát is, ha megpróbál bejönni. Az állat NEM a házba való!!!
2012. dec. 22. 10:37
 23/39 anonim ***** válasza:
kutyát kutya iskolába elvini,ágy méllé kutya alvohelyet tenni és nem megengedni a kutyáknak hogy ágyon aludjanak.
2012. dec. 22. 10:48
 24/39 anonim ***** válasza:
0%

Én meg a 22est rúgnám ki .Milyen embert fog így nevelni a gyerekeiből?

„Humánetológiai szempontból nagyon érdekes, hogy éppen a kutyák és csak a kutyák képesek emberekből éppen akkora gyűlöletet kiváltani, mint egy másik ember. Akik utálják a kutyákat, azok éppen az "akit" látják bennük, és ezért képesek velük kapcsolatban mindazon aljasságra, amit egyébként csak magunk között szoktunk alkalmazni. Ezért ölik, kínozzák, verik a kutyákat. Egy papagáj vagy kecske nem vált ki gyűlöletet, mint ahogy egy cseresznyefa sem. A szeretet vagy gyűlölet élőlények általi kiváltásának mértéke pontosan aránylik az illető lény emberhez való hasonlóságához. Azok, akik a médiában, az önkormányzatoknál a kutyák ellen ágálnak, emberekkel szembeni utálatukat vezetik le ekképpen, és inkább szakértő pszic...hológus segítségére volna szükségük, mint hatósági támogatásra.

A kutyák időnként harapnak. A kutyák ugatnak. A kutyák az utcán ürítenek.

És ez borzasztó és elviselhetetlen. És ezt radikálisan csökkenteni, majd megszüntetni kell.

Az autók embereket ölnek. Az autók zaja elképesztően nagy. Az autók az utcán iszonyúan büdösek, és bűzük mérgező.

Ez kellemetlen, de a modern társadalom ezzel jár, ezeket a jelenségeket el kell viselnünk.

Az autó egy tárgy. A kutya a társunk.

Sokkal több autó van, mint kutya.”

2012. dec. 22. 10:53
 25/39 anonim válasza:
0%
kutyának mi keresnivalója a házban, sőt a hálószobában?
2012. dec. 22. 19:42
 26/39 anonim válasza:
megoldható a tény úgy, hogy a kutyákat egy külön helyiségbe, szobába zárjátok..mért alszotok kutyákkal nem értem..
2012. dec. 22. 19:44
 27/39 anonim ***** válasza:
Nálunk is bejöhetnek a hálóba,ahogy minden normális családi kutya akik lakásban lakik a gazdáival,ez mindenkinek a magán ügye.
2012. dec. 22. 21:39
 28/39 anonim válasza:
60%
még jó h a kutyákat választja, a gyerekedtől se fogsz akkora szeretetet kapni mint tűlük
2012. dec. 23. 16:25
 29/39 anonim ***** válasza:

Kedves 24-es!

Nekem a párom a társam, a családom, a gyerekeim a társaim. Nem egy állat. Félreértés ne essék, SZERETEM a kutyákat, nekünk is van egy németjuhászunk, DE kint az udvaron. Ettől függetlenül még nem leszek rosszabb ember vagy anya, mint bárki más. Mondhat nekem bárki bármit, nálam a kutya NEM a házba való. És köszönöm szépen, nagyon jó gyerekeket nevelek, és attól, hogy nálunk nincs bent a kutya a házban a lányaimnak semmilyen szociális problémájuk nincs.

2012. dec. 23. 16:55
 30/39 anonim ***** válasza:
A kutya az ember társa és mellette a helye akkor költözz ki a kertbe mellé.
2012. dec. 23. 17:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!